7 Paddenstoelen mix Biologisch 100 gram


sinds 29-4-2022 03:04:02

  • Grote foto 7 paddenstoelen mix biologisch 100 gram diversen overige diversen
  • Grote foto 7 paddenstoelen mix biologisch 100 gram diversen overige diversen
  • Grote foto 7 paddenstoelen mix biologisch 100 gram diversen overige diversen
Grote foto 7 paddenstoelen mix biologisch 100 gram diversen overige diversen Grote foto 7 paddenstoelen mix biologisch 100 gram diversen overige diversen Grote foto 7 paddenstoelen mix biologisch 100 gram diversen overige diversen
prijs: € 6,47
Locatie : Waddinxveen  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Biologische 7 Paddenstoelen mix
Paddenstoelen worden al eeuwen lang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, om al het goede van verschillende paddenstoelen te benutten heeft de 7 paddenstoelen mix ontwikkeld. Deze mix zit vol met antioxidanten en vitamines. Dit maakt het een uittekende versterker van het immuunsysteem.

De 7 paddenstoelen mix bestaat uit de volgende paddenstoelen poeders:
Reishi
De krachtige werking van de Reishi is te danken aan de antioxidanten, sporenelementen en de polysachariden in de paddenstoel. Ook is Reishi rijk aan vitaminen en mineralen, zoals chroom, koper, selenium en borium.

Verder bevat Reishi germamium. Deze stof ondersteunt het menselijk lichaam door de zware metalen uit het lichaam te halen
Chaga
Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd. Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek. In de wetenschap is deze zwam al vele decennia voorwerp van onderzoek, vooral vanwege de kanker-remmende en helende eigenschappen die eraan worden toegeschreven.
Shiitake
De Shiitake is een paddenstoel uit China en Japan en wordt daar veel in de keuken gebruikt, In deze landen wordt Shiitake ook vaak gebruikt als geneesmiddel

Shiitake heeft verschillende voordelen, zo zit het vol met vitamines, kalium en magnesium. Ook zitten er per 100 gram 13 g eiwitten in.
Maitake
De Maitake (Grifola frondosa) heeft een wit tot bruin- grijze kleur. De paddenstoel heeft een steel met daaraan waaiervormige hoedjes die vier tot tien centimeter groot kunnen worden. De Maitake paddenstoel wordt vooral gebruikt in de Aziatische keuken. Na het oogsten van de Maitake paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.
Lion's mane / Pruikzwam
De pruikzwam (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. Na het oogsten van de pruikzwam wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Deze paddenstoel ondersteund het immuunsysteem en heeft een positief effect op het concentratie vermogen.
Cordyceps
Cordyceps is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Cordyceps stimuleert en versterkt het immuunsysteem en remt dit af wanneer het over actief is.
Tremella / Trilzwam
De trilzwam (Tremella fuciformis) komt voor op dode takken. De trilzwam is vooral bekend in de Aziatische keuken. De kleur van de trilzwam is geeloranje. De trilzwam wordt na oogsten verwerkt tot een fijn poeder. De Trilzwam bevat meer vitamine D dan ieder andere voedingsbron. Ook is deze paddenstoel rijk aan antioxidanten.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 8720195971108
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 464701
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 4921
 ● Gewicht (algemeen): 0,10 gram


Kenmerken: Kopen in WaddinxveenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28240040 Meld aan Aanbodpagina