Beschrijving
Titel: Alles over koken met kaas / Alles over Auteur: R. Sprengers ISBN: 9789061344469 Conditie: AsNew De recepten dienen ter bereiding van 'hapjes', dan wel voor gerechten voor de lunch of warme maaltijd. Ze zijn meestal niet, - soms heel - uitgebreid van samenstelling en bereiding. Altijd echter is de uitvoerbaarheid eenvoudig en voor iedereen haalbaar. De oven speelt in de bereiding een belangrijke rol. Het gebruikte ingrediëntenassortiment is relatief eenvoudig van aard; dit leidt af en toe tot saaiheid in de composities. Een scala aan kaassoorten wordt geïntroduceerd en belicht op specifieke culinaire eigenschappen en mogelijkheden. Als totaliteit is dit kookboekje bijzonder geschikt als aanvulling op het algemene basiskookboek uit de 'huiselijke keukenbibliotheek'.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
We checken alle boeken eigenhandig
Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
30 dagen retourgarantie
Kenmerken: Kopen in Rotterdam