Alpine Pluggies Kids oordopjes


  • Grote foto alpine pluggies kids oordopjes diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto alpine pluggies kids oordopjes diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto alpine pluggies kids oordopjes diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto alpine pluggies kids oordopjes diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto alpine pluggies kids oordopjes diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto alpine pluggies kids oordopjes diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto alpine pluggies kids oordopjes diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto alpine pluggies kids oordopjes diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 11,25
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Helaas loopt één op de acht kinderen blijvende gehoorschade op. Dat komt omdat kinderoren extra gevoelig zijn voor lawaai. Daarom heeft Alpine handige Pluggies Kids ontwikkeld.

Dicht bij de boxen luisteren naar muziek, lekker spelen in het zwembad of juist aandachtig aan het tekenen. Onze kleine kinderen spelen en leren elke dag. Gelukkig maar. Helaas loopt één op de acht kinderen blijvende gehoorschade op. Dat komt omdat kinderoren extra gevoelig zijn voor lawaai. Daarom heeft Alpine handige Pluggies Kids ontwikkeld. Oordopjes speciaal voor kinderen tussen de drie en twaalf jaar. Deze gehoorbeschermers dempen te harde omgevingsgeluiden en voorkomen dat er water in het oor komt. Met Pluggies Kids kunnen kinderen zich ook beter concentreren op school.
Unieke productkenmerken


 ● Voorkomt gehoorbeschadiging
 ● Verhoogt de concentratie
 ● Houdt water uit het oor
 ● Gesprekken blijven hoorbaar door unieke AlpineAcousticFilters
 ● Makkelijk in het oor te plaatsen
 ● Zeer comfortabel door zacht AlpineThermoShape materiaal
 ● Geen siliconen
 ● Herbruikbaar
 ● Revolutionair model oordop


Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft ontwikkeld. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.
Multifunctionele oordopjes voor kinderen
Pluggies Kids kan je in zeer veel situaties en voor meerdere toepassingen gebruiken:
Tegen overmatig omgevingslawaai
Bijvoorbeeld tegen te harde muziek op een festival, in de bioscoop en in alle andere gevallen waar kinderen last hebben van te veel lawaai.
Bij concentratieproblemen
Zeer veel kinderen kunnen zich moeilijk concentreren op school, tijdens het huiswerk maken of bij het lezen. Ook kinderen met ADHD, ADD en een vorm van autisme kunnen gebaat zijn bij oordoppen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het dragen van Pluggies Kids de concentratie verbetert.
Tegen oorpijn tijdens het vliegen
Veel kinderen hebben last van hun oren tijdens het opstijgen en dalen van het vliegtuig. Pluggies Kids oordopjes verbeteren de drukregulatie in het oor waardoor oorpijn voorkomen wordt. Bovendien kan je lekker rustig slapen in het vliegtuig met oordoppen in.
Om water uit de oren te houden
Kinderen hebben vaak last van oorpijn en oorontsteking. Met Pluggies Kids voorkom je dat er water in de oren komt tijdens zwemmen, douchen, watersport en in bad gaan.
AlpineAcousticFilters™ – Meer plezier voor uw kind
Pluggies Kids oordopjes zijn voorzien van speciale AlpineAcousticFilters. Deze filters dempen het geluid maximaal, maar zorgen ervoor dat het kind nog wel voldoende van de omgeving blijft horen. Hierdoor ontstaat er geen afgesloten gevoel en kan het kind gesprekken blijven verstaan.
Door het dragen van Pluggies Kids oordoppen tijdens een vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen.
Alpine Pluggies Kids zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld AlpineThermoShape materiaal. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordopjes precies in de gehoorgang passen. Dat maakt dat deze oordopjes uiterst comfortabel in het oor zitten en kinderen me
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23323960

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.