Aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter Ø


sinds 16-1-2023 03:03:01

  • Grote foto aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter diversen vlaggen en wimpels
  • Grote foto aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter diversen vlaggen en wimpels
  • Grote foto aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter diversen vlaggen en wimpels
  • Grote foto aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter diversen vlaggen en wimpels
Grote foto aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter diversen vlaggen en wimpels Grote foto aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter diversen vlaggen en wimpels Grote foto aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter diversen vlaggen en wimpels Grote foto aluminium baniermast met roterende uithouder 6 of 7 meter diversen vlaggen en wimpels
prijs: -
Locatie : Hardenberg  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Aluminium baniermast 6 of 7 meter Ø 70mm ZWART RAL 9005


Een baniermast is een perfecte reclame-uiting voor uw bedrijf. Door de horizontale uithouderstok bovenaan de mast waar uw banier aan hangt is uw reclameboodschap altijd leesbaar. Ook als het niet waait. De mast van 6 meter met diameter 70mm is onze meest gekozen baniermast. U kunt zelf kiezen in welke kleur u de mast wilt hebben. Wit en zwart zijn het meest gekozen, deze kleuren passen bij (bijna) elke banier/ huisstijl. Een setje van 3 masten is een super mooie blikvanger voor elk bedrijf!

Banieren

Natuurlijk kunnen wij de banieren ook voor u leveren. Wij leveren top kwaliteit full colour banieren, met een doordruk van circa 95% naar de achterzijde zijn ze qua kleurkracht super goed. U kunt deze gelijk bijbestellen via deze link: Vlag bedrukken - Dekker Vlaggen. Qua verhouding is het het mooiste wanneer de hoogte van de banier de helft van de hoogte van de mast is. 

Coating

Deze masten zijn gecoat in RAL 9005 (zijdeglans).

Grondbevestiging

Een aluminium baniermast van 6 of 7 meter weegt niet veel (10,5 / 12,5 kilo). U kunt als grondbevestiging daarom prima kiezen voor een overschuifkoker, bij het verwisselen van de banier tilt u de mast van de koker en legt deze plat neer. Een kantelanker is extra makkelijk, het scheelt niet perse tijd.

Milieu

Aluminium masten zijn de duurzame keuze. Ze zijn voor 95% gemaakt van gerecycled materiaal en de mast is zelf 100% recyclebaar. Wilt u een milieubewuste keuze maken, dan kiest u dus voor aluminium.

Op het tabblad meer informatie vindt u de volledige productdetails!

Levering of plaatsing

Het plaatsen van een baniermast is eenvoudiger dan u denkt! Ruim 90% van onze klanten plaatst de mast zelf. Dit kost u gemiddeld een uur, dan staat uw mast al! Bovenaan deze pagina (onder de afbeeldingen) vindt u een instructiefilmpje, en op het tabblad templates/ bijlagen kunt u terecht voor de plaatsingsinstructie.

Indien u zelf de mast plaatst ontvangt u van ons uiterlijk de volgende werkdag een email met de leverdatum en een track and trace link. Onze masten worden geleverd door Oegema Transport, wanneer u op de leverdatum niet thuis bent leggen zij de mast op een veilige plek netjes weg. Let op: bij alleen afleveren leveren wij het beton niet mee. Vanwege arboregels moet dit op een pallet vervoerd worden/ met heftruck gelost worden. Deze kosten zijn hoger dan de kosten van het beton. Snelbeton/ turbobeton kunt u bij elke bouwmarkt halen. In de plaatsingsinstructie staat hoeveel u nodig hebt.

Indien wij de mast voor u komen plaatsen dan wordt de mast in productie genomen en vervolgens naar de plaatser getransporteerd. Zodra de plaatser de mast ontvangen heeft neemt hij u op in zijn planning en belt u voor een plaatsingsafspraak. 

Model: cilindrisch
Kleur Mast: 203
Diameter Mast: 70 mm
Lengte Mast: 263,264
Grondbevestiging: 253,254,255,277
Voorbeeld: 
Voorbeeld: 
Exclusief: 

Dekker Vlaggen
Bij Dekker Vlaggen vindt u vlaggenmasten, baniermasten, cameramasten, vlaggen, wimpels, bouwhekdoeken en beurswanden. Wij werken met een klein en betrokken team. Via onze webshop leveren wij zowel aan bedrijven als aan particulieren. Wij leveren vlaggen en wimpels uit voorraad (Nederlandse, provincie- en regiovlaggen), maar produceren ook vlaggen en banieren met uw
Kenmerken: Kopen in HardenbergKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29932626 Meld aan Aanbodpagina