Audio Service MicroConnect


Grote foto audio service microconnect diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 246
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Naast het aantrekkelijke nieuwe design en de praktische grootte overtuigt de microConnect Set door de vele extra functies. Naast de verbindingsmogelijkheden met andere audioapparaten beschikt hij over een telefoonspoel en een geluidsingang voor gebruik met FM-installaties. Bovendien kan de microConnect Set tegelijkertijd met meerdere zenders worden gebruikt.Een groot aantal Audio Service-producten in de klasse TL 8, 12 en 16 beschikt over de wireless-functionaliteit en kan zo in combinatie met de nieuwe microConnect Set worden gebruikt. Of het nu om een mobiele telefoon, radio, televisie of navigatiesysteem gaat: audiosignalen worden rechtstreeks overgedragen aan de hoorsystemen. Dat gebeurt draadloos en in stereokwaliteit enndash; dankzij de Bluetooth-technologie.
1.Bluetooth afstandsbedieningDe multifunctionele afstandsbediening is besturingseenheid, zender, ontvanger en microfoon in eneacute;eneacute;n.
2. Mobil-StationMobile-Station fungeert als Bluetooth-adapter tussen de aan te sluiten audiobron en de afstandsbediening.
3. TelefoonspoelMet de telefoonspoel van microConnect kunnen uw klanten inductieve hoorinstallaties gebruiken.
4. TelefonerenOngestoord en met een uitstekende spraakkwaliteit. Het hoorsysteem verandert in een comfortabele headset.
5. Naar muziek luisterenMet uitstekende stereokwaliteit. Zonder bijgeluiden en zonder anderen te storen. Het hoorsysteem verandert in een draadloze hoofdtelefoon.
6. Televisie kijkenNieuws, amusementsprogrammaenlsquo;s en speelfilms in stereokwaliteit. De high-speed gegevensoverdracht zorgt ervoor dat beeld en geluid volledig op elkaar zijn afgestemd (Lip-Sync).7. Audio-ingangVia de audio-ingang van microConnect kunnen bijvoorbeeld FM-installaties worden gebruikt.
7. Audio-ingangVia de audio-ingang van microConnect kunnen bijvoorbeeld FM-installaties worden gebruikt.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Audio Service
 ● SKU (eigen artikel code): 2942
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21580686

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.