Audio Service Mobile Package


sinds 24-8-2020 4:08:07

Grote foto audio service mobile package diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 266,50
Locatie : Tilburg  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Met Mobile Package kunt u veel hoortoestellen van Audio Service aansluiten op de meest uiteenlopende apparaten. Doordat audiogegevens rechtstreeks aan de hoorsystemen worden overgedragen, geniet u van muziek en spraak met de beste stereokwaliteit.

Rechtstreeks in het oor: Met Wireless 2.0 en Bluetooth


's Morgens het laatste radionieuws, muziek in de middagpauze, 's middags mobiele telefoongesprekken en 's avonds een optimale homecinema-ervaring: met Mobile Package van Audio Service ervaart u een volledig nieuwe dimensie van de moderne communicatie- en amusementstechniek. Volledig draadloos en met stereokwaliteit enndash; dankzij nieuwe Wireless 2.0-technologie en een Bluetooth-verbinding.

Of het nu om een mobiele telefoon, radio, hifi-installatie, televisie of navigatiesysteem gaat: met Mobile Package kunt u hoorsystemen aansluiten op de meest uiteenlopende apparaten. Doordat audiogegevens rechtstreeks aan de hoorsystemen worden overgedragen, geniet u van muziek en spraak van uitstekende kwaliteit, zonder storingen of bijgeluiden uit de omgeving. Dit wordt mogelijk gemaakt door de twee essentieneuml;le componenten van Mobile Package: Mobil-Connect en Mobil-Station.
MOBIL-CONNECT
De multifunctionele afstandsbediening is besturingseenheid, zender, ontvanger en microfoon in eneacute;eneacute;n.
MOBIL-STATION
Mobil-Station fungeert als Bluetooth-adapter tussen het te verbinden apparaat en Mobil-Connect.
Twijfelt u of dit product geschikt is voor uw hoortoestellen? Neem dan contact met ons op, wij zoeken het graag voor u uit.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Audio Service
 ● SKU (eigen artikel code): 2941


Kenmerken: Kopen in TilburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21580685 Meld aan Aanbodpagina