Automatische alcohol dispenser - 80% Ethanol


sinds 15-10-2021 03:57:14

  • Grote foto automatische alcohol dispenser 80 ethanol diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto automatische alcohol dispenser 80 ethanol diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto automatische alcohol dispenser 80 ethanol diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto automatische alcohol dispenser 80 ethanol diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 74,95
Locatie : Alphen aan den rijn  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Wij merken dat steeds vaker wordt gekozen voor contactloze handdesinfectie zoals met deze automatische alcohol dispenser. Door middel van een sensor geeft deze dispenser automatisch een spray wanneer u uw hand eronder houdt. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een vloeistof blijven er geen vieze gel-resten rondom de dispenser achter. Tevens is het hygiënischer omdat bezoekers de dispenser niet hoeven aan te raken. Dit verhoogt tevens de levensduur van het apparaat. Kortom: goede hygiëne, fris, schoon, niet plakkerig en duurzaam in gebruik.

Contactloos en automatisch handen ontsmetten met deze automatische desinfectie zuil:
Creëer een veilige en hygiënische omgeving voor uw gasten. Laat bezoekers, schoolkinderen, reizigers of medewerkers snel en gemakkelijk handen desinfecteren met de automatische desinfectie dispenser. Zodra u uw hand eronder houdt geeft deze dispenser automatisch een spray met 80% ethanol desinfectievloeistof. Schoon, automatisch en fris. Eenvoudig te bevestigen aan de muur met de bijgeleverde schroeven. Onderhoudsvrij en zeer geschikt voor plaatsen met veel bezoekers.

Het grote 1000ml hervulbare reservoir is bestemd voor speciale desinfecterende vloeistof voor hand-desinfectie. Deze is goed voor circa 1000 sprays per vulling en is eenvoudig bij te vullen. Navulling bestelt u hier. Desgewenst is een speciaal binnenwerk verkrijgbaar voor het gebruik van gel i.p.v. vloeistof. Een set van 4 x C-batterijen zorgt probleemloos voor wel 30.000 sprays in combinatie met UV-licht. Een led-lampje geeft aan wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Optioneel is ook een lichtnet-adapter verkrijgbaar. De dispenser is afgesloten met een sleuteltje zodat u veilig en eenvoudig kunt bijvullen.

Deze dispenser is ook verkrijgbaar als vrijstaande desinfectie zuil. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Compleet dispenser montagepakket:

 ● Automatische dispenser. Naar keuze in de variant voor gel of voor vloeistof. (Standaard levering in vloeistof variant.)
 ● Set van 4 C-Batterijen. (Lichtnet adapter verkrijgbaar op aanvraag)
 ● 250ml Desinfectievloeistof. (Extra voorraad bestelt u eenvoudig hier.)
 ● Montage set voor muurbevestiging.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en kunnen snel leveren.Dagcrèmes – Nachtcrèmes – Maskers – Serums – Oliën
 
De voordelen van BeautifulYou en de producten van Beauté Royale:

 ● Snelle levering!
 ● Gratis bezorgd vanaf 85 euro.
 ● Hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijs.
 ● Laboratorium en vervaardiging in Nederland, met ruim 55 jaar kennis en kunde.
 ● Natuurlijke ingrediënten en dierproefvrij.
 ● Klanten beoordelen onze producten als zeer werkzaam en zacht voor de gevoelige huid.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Overig
 ● SKU (eigen artikel code): 00476


Kenmerken: Kopen in Alphen aan den rijnKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25526060 Meld aan Aanbodpagina