Ballenbak/Ballenbad Huren


Grote foto ballenbak ballenbad huren diversen versiering
€ 129
Locatie Simpelveld  (Limburg)

Kenmerken

Kleur Alle kleuren
Staat Gebruikt
Doelgroep Kinderen

Beschrijving

Ons springkussen ballenbak is te gebruiken als ballenbad met 2.500 ballen maar ook als overdekt springkussen. Daar het ballenbad overdekt is loopt u geen risico m.b.t. het weer, tevens is een overdekt ballenbad extra leuk voor de kinderen. De ballenbak is 4.2 x 3.5 x 2.4 meter (lengte x breedte x hoogte) en hiermee groot genoeg voor meerdere kinderen. Een ballenbad is vooral leuk voor de allerkleinste kinderen en een prima combinatie met een overdekt springkussen.

De ballenbak is geheel gesloten waardoor deze ballenbak extra veilig is, u heeft enkel een stroomaansluiting nodig. U kunt dit ballenbad nu direct online huren, klik op bestellen en de rest wijst zich vanzelf.

Ballenbak Huren

U kunt dit ballenbad al de werkdag voor de huur gratis ophalen in een van onze 4 afhaalpunten in Limburg en Noord Brabant:

- Simpelveld (bij Heerlen)

- Beek (Bij Sittard en Geleen)

- Roermond (Midden Limburg)

- Best (Bij Eindhoven)

Ook kan Happy Rent deze ballenbak in heel Nederland leveren en ophalen voor een vast tarief:

- Geleverd en Opgehaald in heel Nederland

Het opzetten is redelijk eenvoudig, na gebruik dient u te zorgen dat alle ballen weer in de transportzak zitten. De ballenbak dient schoon, droog en goed opgerold retour.

Happy Rent kan tegen een kleine vergoeding ook de gehele op- en afbouw voor haar rekening nemen. Het is tevens ook mogelijk om het ballenbad door personeel van Happy Rent te laten begeleiden, dit is enkel mogelijk in de provincie Limburg.

Dit springkusen kan in heel Nederland geleverd worden dus of u nu een ballenbad wilt huren in Eindhoven of in Amsterdam, Happy Rent levert deze ballenbak overal! De levering vindt plaats op de werkdag voor de huur, het springkussen ballenbak wordt de werkdag na de huurperiode weer bij u opgehaald.

Veiligheid en Transport

Dit springkussen ballenbak is goedgekeurd volgens de NEN-EN 14960:2006 norm door keuringsinstantie AIB Vincotte Nederland en geschikt voor 8 kinderen van 4-14 jaar. Het luchtkussen is het beste te vervoeren met een aanhangwagen of busje, zonder ballen past het pakket ook in een grote auto met de bank afgeklapt.

Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

Borg: € 100 (per order)

Reserveer deze ballenbak nu direct online, klik op bestellen en geef eenvoudig uw voorkeur aan.

Leuk om erbij te huren: een slushpuppy machine of een spellenpakket
Kenmerken: Kleur: Alle kleuren, Staat: Gebruikt, Doelgroep: Kinderen, Kopen in Simpelveld


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 14499769

Meer Versiering

Meer Versiering aangeboden in deze subrubriek.