BBQ pulled pork pakket


sinds 23-10-2021 03:25:01

Grote foto bbq pulled pork pakket diversen overige diversen
prijs: € 42,54
Locatie : Daarlerveen  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Vers geleverd, je kunt direct beginnenWil je nog altijd een keer pulled pork maken, alleen komt het er nooit van? Dan is dit pakket de uitgelezen manier om zelf een lekker broodje pulled pork te bereiden.

Wij maken de ongerookte versie, maar je kunt gerust rookhout op de kolen strooien als je dit lekkerder vindt. Bekijk ons assortiment aan rookhout hier.

Je bent wel een bbq met deksel en luchtschijven nodig om de temperatuur te regelen.
Hoe?


 ● Neem de procureur uit de koelkast, wrijf het vlees royaal in met de bijgeleverde rub. Masseer de rub echt goed in het vlees. De overige rub kunt bewaren voor een volgende keer.
 ● Steek de bbq kolen aan (voor indirecte garing) en wacht tot ze gloeiend heet zijn.
 ● Leg de procureur op het rooster(indirect) en sluit de deksel. Breng de bbq naar een temperatuur tussen de 95 en 110 °C, bij deze temperaturen wordt de pulled pork lekker sappig. Laat de procureur ongeveer 8 uur garen tot het vlees een kerntemperatuur van ongeveer 71 °C heeft bereikt. Deze kunt u meten met de kernthermometer. Let op: Op dit moment heeft u de "zone" bereikt, dit betekent dat de kerntemperatuur tot ongeveer 77 °C heel langzaam stijgt. Deze blijft heel lang ‘hangen’. De reden hiervan is dat het collageen dat het vlees bevat wordt omgezet in gelei. Tijdens dit proces komt er relatief veel vocht vrij wat de garing vertraagt.
 ● Neem de procureur van het rooster als de 77 graden is bereikt , verpak in aluminiumfolie en leg het vlees weer terug op het rooster. Sluit de deksel en laat het vlees langzaam zo’n 6-8 uur in de folie verder garen tot een kerntemperatuur van 86 tot 96 °C is bereikt. De exacte temperatuur luistert niet zo nauw, zolang deze maar boven de 86 °C is.
 ● Haal de procureur van de bbq en laat in de folie in een koelbox (kan ook in de geleverde koelbox) een uur rusten. De folie en de koelbox hebben een isolerende werking en de procureur blijft hierdoor goed op temperatuur.
 ● Maak of koop een goede Amerikaanse coleslaw en trek de procureur met behulp van de Meat Claws uit elkaar. Snijd de broodjes open en beleg met de coleslaw en een royale hoeveelheid pulled pork en barbecuesaus naar smaak. Dek af met de bovenkant van het broodje ennn lekkerrr!


SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Aalvink vleesspecialiteiten V.O.F
 ● SKU (eigen artikel code): 1000067
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 101268
 ● Gewicht (algemeen): 4,00 gram


Kenmerken: Kopen in DAARLERVEENKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26558940 Meld aan Aanbodpagina