Beltone Direct Afstandsbediening


Grote foto beltone direct afstandsbediening diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 139,70
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Met de Beltone Direct afstandsbediening bedien je eenvoudig en discreet het volume van je Beltone hoortoestellen.


Met de Beltone Direct Afstandsbediening past u eenvoudig het volume van de Direct TV Link 2, Direct TelefoonLink 2 en de Direct personal audio link aan en tevens het volume van uw hoortoestellen. Het grotere kleurenscherm heeft eenvoudig af te lezen icoontjes. Hiermee verandert u van omgevingsprogramma, past u het volume aan en leest u de batterijstatus van zowel de afstandbediening als de hoortoestellen af. Het instelbare volume voor microfoon én audiostreaming zorgt voor een perfecte balans tussen het geluid van de gestreamde audiobron en de omgevingsgeluiden.

Beltone heeft een aantal mooie accessoires die u zo kunt instellen dat er een volledig draadloos netwerk ontstaat voor uw hoortoestellen, of het nu het draadloos streamen van televisiegeluid is, het voeren van een telefoongesprek of het beter verstaan van uw gesprekspartner met behulp van de Direct personal audio link. De Beltone Direct Afstandsbediening helpt u hierbij op een prettige intuïtieve manier.

Voordelen
Zit u in de auto met het raam open? Zet het volume aan de kant van het raam lager om windruis te voorkomen. (mono volumeregeling)

Programma
Bent u op weg naar een vergadering? Kies het programma waarin u het beste spraak verstaat tussen het achtergrondgeluid. (programmakeuze)

Dempen
Wacht u bij het winkelcentrum totdat uw partner klaar is met winkelen? Ontspan u, ga zitten en demp uw hoortoestellen om de achtergrondgeluiden niet langer te hoeven horen.

Streaming

Wilt u TV kijken met uw kinderen of kleinkinderen? Activeer de Direct TV link 2 en stuur het geluid draadloos naar uw hoortoestellen. Zo is het perfect voor u en niet te luid voor de rest. Pas het volume van uw TV streamer aan op het volume van uw hoortoestel, zodat u zowel de kinderen als het programma kunt horen. (Aanpassing volumebalans tussen streaming- en hoortoestelvolume) 

Bekijk een video (Engelstalig) voor de mogelijkheden

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Resound
 ● SKU (eigen artikel code): 97620414
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324262

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.

Hoorn, Noord-Holland
0229755134

E-mail deze adverteerder