Beltone Trust 17 76


Grote foto beltone trust 17 76 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 1537,50
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Beltone Trust
Het leven zit vol met leuke verrassingen! Van plezier hebben met vrienden en familie tot reizen voor zaken of plezier, het moet mogelijk zijn om hier allemaal van te genieten. En uw gehoor moet geen reden zijn om een van deze geweldige ervaringen te missen.
De Beltone Trust bereidt u voor op de speciale momenten in het leven, waar u ook bent. Het biedt een exceptioneel geluid, discreet en aangepast aan uw wensen. U verdient het beste, en de Beltone Trust geeft u gehoor op een nieuw niveau. De Remote Careentrade; geeft u de mogelijkheid om waar en wanneer u ook bent uw hoortoestellen aan te passen met een audicien, zodat u geen moment meer hoeft te missen. De Beltone Trust is uw vertrouwde partner welke u helpt om het meeste uit het leven te halen.
Vertrouw op gepersonaliseerd en natuurlijk geluid van de Beltone Trust
De hoortoestellen van Beltone Trust geven een geweldige ervaring in horen. Gemiddelde hoortoestellen vinden het lastig om het selectieve luisteren mogelijk te maken, wat het luisteren zo natuurlijk laat klinken. Door middel van twee baanbrekende innovaties maakt de Beltone Trust het mogelijk om natuurlijk te luisteren: Personal Sound IDentrade; en Crosslink Directionalityentrade;2.
Vertrouw op een discreet design van de Beltone Trust
Met de Beltone Trust voelt u zich altijd comfortabel, terwijl niemand zal merken dat u een hoortoestel in heeft. U kunt kiezen uit een assortiment van verschillende kleuren zodat het hoortoestel altijd bij u past. De Beltone Trust is een klein, nagenoeg onzichtbaar toestel wat gebouwd is om lang mee te gaan. De HPF80 NanoBlock bekleding zorgt er voor dat vocht en vuil geblokkeerd wordt terwijl de Wind Noise Reduction het makkelijk maakt om van winderige dagen te genieten. Of u nu binnen aan het praten bent met vrienden of buiten op een windige dag, u hoeft zich geen zorgen te maken over uw hoortoestellen.
Vertouw op een uitstekende service van de Beltone Trust
De Beltone Trust biedt u Beltone Remote Care, welke u de beste gepersonaliseerde hoorzorg ervaring mogelijk geeft. Deze exclusieve revolutionaire technologie maakt het mogelijk om uw hoortoestellen bij te stellen waar u ook bent. U hoeft alleen een verzoek te sturen naar de app waarna u in contact komt met een audicien. U kunt hiermee uw instellingen op verzoek bij laten werken, waar en wanneer u ook bent.
Heeft de Beltone Trust uw interesse gewekt?
Wanneer u meer informatie wilt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, en dan helpen we u graag verder. Wij kunnen u verder helpen met uw wensen en kunnen u advies geven over wat bij uw levensstijl past.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Beltone
 ● SKU (eigen artikel code): 6181
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21581134

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.

Tilburg, Noord-Brabant
085-4863743

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Ear Gear Micro
Ear Gear Micro
€ 29,95
Bernafon Zerena 7
Bernafon Zerena 7
€ 184,32
Bed beugel enkel
Bed beugel enkel
€ 46,95