Bernafon Leox 7 UP


sinds 1-9-2020 4:06:41

Grote foto bernafon leox 7 up diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 850
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bernafon Leox is het superpower hoortoestel van Bernafon voor de extra zware gehoorverliezen.

Leox is Bernafons eerste True Environment Processing ™ Ultra Power hoortoestel. Met buitengewone versterkingskracht, optimaal spraakverstaan ​​en aantrekkelijke connectiviteitsopties laat Leox power gebruikers van alle leeftijden gemakkelijk en zelfverzekerd door hun dagen navigeren. De eerste True Environment Processing ™ Super Power | Ultra Power hoortoestel, Leox heeft tot nu toe enkele van de hoogste versterkingen en maximale vermogensoutput in de branche.
Door kunstmatige geluiden weg te werken en vertragingen te verwerken, maakt Leox omgevingsgeluiden herkenbaarder en helpt het gebruikers om de bron en de locatie van een geluid nauwkeuriger te identificeren. De verbeterde signaal-ruisverhouding leidt tot een betere spraakperceptie en spraakverstaan, vooral in luidruchtige en dynamische luisteromgevingen. Dit hogere luistercomfort komt zonder concessies te doen aan belangrijke spraak- of veiligheidsindicatoren. Dankzij 2,4 GHz Bluetooth® Low Energy kunnen krachtige gebruikers audio van moderne Bluetooth®-apparaten rechtstreeks in hun oren streamen.
Leox heeft ook NFMI dual-radio draadloze technologie voor binaurale communicatie tussen hoortoestellen. Leox is beschikbaar als een Super Power met 13-formaat batterij en als een Ultra Power met 675-formaat batterij. Het komt in prestatiecategorieën 7 | 3 en zes kleuren, waaronder rood en blauw. Het heeft zowel enkele als dubbele drukknoppen, een hydrofobe coating en een IP68-classificatie. Met Leox voltooit Bernafon zijn portfolio van hoogwaardige hoortoestellen voor alle niveaus van gehoorverlies.
 Download de brochure


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): BER-0685
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Bernafon
 ● SKU (eigen artikel code): BER-0685


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23324755 Meld aan Aanbodpagina