Bernafon Zerena 5


sinds 27-5-2020 4:07:41

Grote foto bernafon zerena 5 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: 
€ 172,52
Locatie : Tilburg  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bernafon Zerena 5
De Bernafon Zerena 5 BTE 105 is Bernafons meest krachtige, geavanceerde hoortoestel voor wanneer u mild tot zwaar gehoorverlies heeft. De Zerena 5 is een Made for iPhone enreg; hoortoestel en heeft Bluetooth enreg; Low Energy (BLE) met 2.4GHz. Hierdoor wordt audistreaming direct naar het toestel mogelijk.
Voordelen Bernafon Zerena 5
De Zerena 5 hoortoestellen beschikken over een hydrofobe coating welke vloeistof en stof weert. Hiermee kunt u vertrouwen op uw hoortoestellen en in elke luistersituatie op uw gemak voelen. De Zerena 5 is uitgerust met zowel een toonbocht als een miniFit thin tube systeem. Hierbij is er een groot aanbod van custom molds en domes. Kies voor de meest geschikte persoonlijke optie qua pasvorm en geluidskwaliteit. De Zerena 5 is een slim en discreet hoortoestel welke u kunt regelen via de app. Hierin kunt u de zenders en het volume aanpassen, zodat de hoortoestellen aan uw wensen voldoen.
Raak verbonden met de Zerena 5
De Zerena 5 is een hoortoestel welke perfect aansluit bij de iPhone enreg;, en geeft een directe communicaite met een iPhone enreg;, iPad enreg;, of een iPod enreg; touch. Verschillende draadloze accessoires zijn beschikbaar om een ideaal gebruik van uw hoortoestellen te garanderen. Dit zal u helpen bij de alledaagse situaties. Met deze accessoires kunt u de hoortoestellen draadloos koppelen met een afstandsbediening, TV en meer.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Bernafon
 ● SKU (eigen artikel code): 6191


Kenmerken: Kopen in Tilburg



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21578801 Meld aan Aanbodpagina