Bernafon Zerena 7


Grote foto bernafon zerena 7 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 184,32
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bernafon Zerena
Met de Bernafon Zerena 7 heeft u ten alle tijden optimaal geluid, zodat u geen enkel gesprek meer hoeft te missen. Dankzij de Dynamic Speech Processing entrade; wordt het signaal verstrekt op basis van luidheid en signaalruisverhouding. Hoe de luistersituatie verandert, uw hoortoestel reageert optimaal voor spraakverstaan.
De Bernafon Zerena 7 miniRITE T
De miniRITE T is geschikt voor milde tot zwaar gehoorverlies. Dankzij de luisterspoel en de dubbele druktoets voor volume- en programmawijzigingen bent u altijd in controle over uw hoortoestel. Het hoortoestel is geschikt voor de iPhone enreg;, en is uitgerust met Bluetooth enreg; Low Energy (BLE) op 2.4 GHz waardoor direct streamen naar het hoortoestel mogelijk is gemaakt.
De luisterspoel helpt u bij het telefoneren, wanneer uw telefoon ingebouwde ringleiding heeft, of wanneer u zich bevindt in gebouwen met ingebouwde ringleidingen, zoals kerken, klaslokalen of theaters.
Raak verbonden met de Bernafon Zerena 7 miniRITE T
Het hoortoestel is made for iPhone enreg;, wat betekent dat er een directe communicatie met een iPhone enreg;, iPad enreg;, of een iPod enreg;touch mogelijk is. Naast deze optie is het ook mogelijk om het hoortoestel te koppelen met de alledaagse apparaten, zoals de tv, afstandsbediening, telefoon en meer. Deze accessoires bieden extra gemak in het dagelijkse leven.
Slim en discreet
Bernafon EasyControl-A app voor de iPhone, iPad, iPod touch en Android entrade; geeft u de mogelijkheid om uw Bernafon hoortoestel discreet en intueniuml;tief te bedienen. Of u nu het volume wilt aanpassen, het batterijniveau wilt bekijken of een connectie wilt maken met andere draadloze apparaten, dankzij de EasyControl-A app wordt dit eenvoudiger dan ooit tevoren.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Bernafon
 ● SKU (eigen artikel code): 6190
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21578800

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.

Tilburg, Noord-Brabant
085-4863743

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Kinder badlift
Kinder badlift
€ 299,95
Transferplank
Transferplank
€ 74,95
Wandbeugel Charly
Wandbeugel Charly
€ 14,95
Drempelplaat
Drempelplaat
€ 36