Bushcraft DEET 40% Stick Insect Repellent


Grote foto bushcraft deet 40 stick insect repellent diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 4,50
Locatie Enschede  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een stick met 40% DEET en Citrepel (0.1%) , ideaal geschikt om in bug-out-bag, rugzak of bagage te stoppen.

DEET beschermt tegen o.a.:


 ●  Malariamuggen
 ●  Muggen
 ●  Steekvliegen
 ●  Teken


DEET is voor zowel in de tropen als daarbuiten bedoeld en werkzaam, dus ook in Nederland, België of Scandinavië bijvoorbeeld!

DEET is het meest effectieve insect-werende middel voor de huid. DEET is een product dat absoluut in EHBO-doos, reisbagage, bug-out-bag of toilettas thuishoort.

Vorm: Stick
Inhoud: 25 gram
Werkzaam: 8 uur

Afmetingen: ø 2,8 x 6,3 cm
Gewicht: 29 gram

Gebruiksaanwijzing Deet 40% stick tegen muggen, steekvliegen en teken: 
Er wordt geadviseerd om de huid zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Voor optimale bescherming tegen beten en steken wordt geadviseerd de onbedekte huid in te smeren met DEET. Breng het insectwerende middel gelijkmatig aan. Pas op bij het aanbrengen dat je niet in aanraking komt met je ogen of lippen. Breng het ook niet aan op beschadigde, ruwe of gevoelige huid. Was je handen voordat je voedsel aanraakt.

Breng bij kinderen het insectwerend middel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen. Bij gebruik overdag, breng het insectwerend middel tien minuten voor blootstelling aan direct zonlicht aan. In combinatie met een zonnebrandcrème breng je 30 minuten voor blootstelling aan de zon eerst de zonnebrandcrème aan. Breng vervolgens 20 minuten later (en 10 minuten voor blootstelling aan de zon) het insectwerend middel aan. Was vervolgens de behandelde delen van de huid goed met water en zeep wanneer de bescherming niet langer nodig is of wanneer er bijwerkingen ontstaan.

Werkingsduur
DEET 40% biedt tot 8 uur bescherming tegen steken en beten.

DEET en kunststof
DEET tast bepaalde materialen aan. Vermijd daarom contact met kunststoffen en gelakte oppervlakken, zoals brilmonturen, fototoestellen en tafelbladen.

DEET en kinderen
Bewaar de stick buiten bereik van kinderen. DEET 40% is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Breng het bij kinderen maximaal 1x per dag aan.

Zwangerschap en borstvoeding
Wij adviseren tijdens zwangerschap en borstvoeding geen DEET bevattende producten te gebruiken.


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken
Kenmerken: Kopen in Enschede

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23361544

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.

Enschede, Overijssel
06-12691110

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Dubbelzijdig tape
Dubbelzijdig tape
€ 17,50
Rolstoeltas
Rolstoeltas
€ 35,95
Bernafon Zerena 5
Bernafon Zerena 5
€ 172,52
Bed relaxer
Bed relaxer
€ 49,95
Urineflesborstel
Urineflesborstel
€ 17,95