Care Plus Anti-Insect Deet 40% minispray (15ml)


sinds 18-9-2020 4:06:14

Grote foto care plus anti insect deet 40 minispray 15ml diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 2,95
Locatie : Enschede  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een klein mini-spray flesje DEET 40% van Care Plus dat ideaal geschikt is om in je Emergency Go-Bag te stoppen. DEET beschermt tegen o.a. (malaria)muggen, steekvliegen en teken , zowel in de tropen als daarbuiten, dus ook in Nederland, België of Scandinavië bijvoorbeeld! Care Plus DEET is het sterkste insectenafwerende middel voor de huid. DEET is een product dat absoluut in EHBO-doos, reisbagage, bug-out-bag of toilettas thuishoort.
Vorm: Spray
Inhoud: 15 ml
Werkzaam: 8 uur
Afmetingen: ø 2,4 x 8,7 cm
Gewicht: 24 gram
Gebruiksaanwijzing
Care Plus® adviseert om de huid zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Voor optimale bescherming tegen beten en steken adviseren wij de gehele onbedekte huid in te smeren met Care Plus® Anti-Insect DEET (Natural of Sensitive). Breng het insectwerendmiddel gelijkmatig aan met de palm van de hand. Voor bescherming in het gezicht, verdeel een kleine hoeveelheid van het insectwerendmiddel met de vingers over het gezicht. Was vervolgens de handen en breng het aan op de rug van de hand. Houd de vingers altijd vrij i.v.m. consumptie van eet- of drinkwaren.
Breng bij kinderen het insectwerendmiddel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen. Bij gebruik overdag, breng het insectwerendmiddel tien minuten voor blootstelling aan direct zonlicht aan. In combinatie met een zonnebrandcrème breng je 30 minuten voor blootstelling aan de zon eerst de zonnebrandcrème aan. Breng vervolgens 20 minuten later (en 10 minuten voor blootstelling aan de zon) het insectwerendmiddel aan. Was vervolgens de behandelde delen van de huid goed met water en zeep wanneer de bescherming niet langer nodig is of wanneer er bijwerkingen ontstaan.
Werkingsduur
DEET 40% biedt tot 8 uur bescherming tegen steken en beten.
Bitrex®
Jonge kinderen stoppen producten in hun mond tijdens het verkennen van hun omgeving zonder dat zij zich bewust zijn van de mogelijke gevaren. Sinds 2012 voegen wij daarom het geurloze en bittere Bitrex® toe aan onze Care Plus® DEET producten. Bitrex® verkleint de kans dat het insectwerendmiddel wordt doorgeslikt.
DEET en kunststof
DEET tast bepaalde materialen aan. Vermijd daarom contact met kunststoffen en gelakte oppervlakken, zoals brilmonturen, fototoestellen en tafelbladen.
DEET en gebruik bij kinderen
DEET 30% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
DEET 40% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
DEET 50% is geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar
Wij adviseren tijdens zwangerschap en borstvoeding geen DEET bevattende producten te gebruiken. Indien je toch kiest voor DEET, dan kan dit tijdens het tweede en derde trimester van de zwangerschap. Kies dan voor DEET 30% gel.
Eén verpakkingseenheid van 15 ml Care Plus® Deet is voldoende voor enkele dagen tot een kleine week dagelijks gebruik conform voorschrift.

15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werk
Kenmerken: Kopen in EnschedeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23434582 Meld aan Aanbodpagina