Care Plus Tekentang Tick-Out Ticks-2-Go


  • Grote foto care plus tekentang tick out ticks 2 go diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto care plus tekentang tick out ticks 2 go diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto care plus tekentang tick out ticks 2 go diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto care plus tekentang tick out ticks 2 go diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto care plus tekentang tick out ticks 2 go diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto care plus tekentang tick out ticks 2 go diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 2,95
Locatie Enschede  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Met de Care Plus Tekentang Tick-Out Ticks-2-Go kan een teek eenvoudig en veilig worden verwijderd. Afhankelijk van de plek kan de teek eruit geschept of geschoven worden. Lees de bijsluiter voor gebruik.

Met bevestigings-oogje om de Ticks-2-Go aan je sleutelbos te bevestigen. 
Een tekentang is onmisbaar in iedere EHBO-kit Teken kunnen ernstige infectieziekten veroorzaken, zoals de ziekte van Lyme.
Zorg dus dat je altijd een tekentang bij de hand hebt, thuis, op de camping of op vakantie met de rugzak. In Nederland is ca. 1 op de 4 teken besmet met de Lymebacterie. Deze ziekte kan leiden tot ernstige ziekteverschijnselen in de spieren, de gewrichten, het zenuwstelsel en het hart wanneer ze niet behandeld wordt. Ongeveer 10% van de tekenbeten leidt tot een besmetting met de ziekte van Lyme. Het is van groot belang de teek zorgvuldig binnen 8 uur te verwijderen. Het besmettingsrisico is dan minimaal. Bij het verwijderen van de teek dient het diertje zo min mogelijk geïrriteerd en beschadigd te worden. Gebruik geen alcohol o.i.d. om de teek te verdoven en verhit de teek ook niet. Dit leidt er toe dat de teek zijn speeksel afgeeft en daarmee ook eventuele ziekteverwekkers.

Buitensport-tip: Gebruik een goed anti-insecten- of anti-tekenmiddel voordat je aan een buitenactiviteit begint, om tekenbeten te voorkomen.

Inhoud verpakking:
1 x Care Plus Ticks-2-Go tekentang
1 x Bijsluiter

Gewicht: 25 gram
Afmetingen: 2,5 x 7 x 1,4 cm


15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede

 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8714024383965
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: CarePlus
 ● SKU (eigen artikel code): 2106703108RR
Kenmerken: Kopen in Enschede

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23361479

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.