Cursus boetseren in was, Apeldoorn


  • Grote foto cursus boetseren in was apeldoorn diversen overige diversen
  • Grote foto cursus boetseren in was apeldoorn diversen overige diversen
  • Grote foto cursus boetseren in was apeldoorn diversen overige diversen
Grote foto cursus boetseren in was apeldoorn diversen overige diversen Grote foto cursus boetseren in was apeldoorn diversen overige diversen Grote foto cursus boetseren in was apeldoorn diversen overige diversen
€ 210
Locatie Apeldoorn  (Gelderland)

Kenmerken

Onderwerp Dienst

Beschrijving

HERFST + WINTER CURSUS BOETSEREN MET WAS:

Beeldhouwster Barbara Pijnappel geeft vanaf 4 oktober t/m 20 december 2019 een 11-weekse cursus boetseren in was op de vrijdagochtenden. En in de winter van 17 januari t/m 3 april 2020. Zij heeft 32 jaar ervaring in beelden maken. De cursus wordt binnen gegeven in Barb’s Beeldentuin-Atelier aan de rand van Wenum/Apeldoorn-Noord.
Om een eigen beeldje te maken gaat u werken met was rond een draadfiguur.
Deelnemers kunnen bijv. een mensfiguur, een dier, een portret of buste maken of een (fantasie)object. Barbara doet voor hoe u het best kunt werken met het materiaal en hoe u een beeld op kunt bouwen. Figuratief of abstract werken is beide mogelijk. Heel groot werken is niet mogelijk. Barbara heeft veel voorbeelden, te zien op haar website. Kosten van de cursus € 210,- excl. diverse materiaalkosten. Een cursusochtend duurt va 9.00 – 11.30 uur. Aan het eind van de lesperiode is het mogelijk je wassen beeldje te laten gieten. De gietkosten zitten niet in het bedrag opgenomen van de cursus. De cursus is ook voor beginners.
Aanmelden en uitgebreide informatie op aanvraag
Kenmerken: Onderwerp: Dienst, Kopen in ApeldoornE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19194788

Meer Overige Diversen

Meer Overige Diversen aangeboden in deze subrubriek.