Earis TV luistersysteem Kinbeugel hoofdtelefoon


Grote foto earis tv luistersysteem kinbeugel hoofdtelefoon diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 279,95
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Earis luistersysteem headset heeft een uitmuntend geluid speciaal voor mensen die de TV niet goed kunnen verstaan. Earis is zeer eenvoudig in gebruik en het eigenzinnige en tijdloos vormgegeven systeem heeft een grote volumeregelaar die het systeem in staat stelt geluid tot 122 dB weer te geven.


Earis kinbeugel hoofdtelefoon is een high end TV-luistersysteem speciaal gemaakt voor mensen met een auditieve beperking. Het Earis Kinbeugel TV systeem is zo gemaakt dat het geluid van de televisie geoptimaliseerd wordt aangeboden. Earis is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een uitmuntende geluidskwaliteit. 

Dit TV hoorhulpmiddel beschikt over 5 vooraf ingestelde geluidsprofielen die met een keuzeknop ingesteld kunnen worden. Zo hoor je altijd optimaal omdat er voor zowat elk gehoorverlies wel een instelling is.

Het eigenzinnige en tijdloos vormgegeven systeem heeft een grote volumeregelaar die het systeem in staat stelt geluid tot 122dB weer te geven. Heldere LED-lampjes geven de gebruiker informatie over het de laadstatus, het ingestelde hoorprofiel en de volume instelling.

De ontvanger van de Earis heeft op de achterzijde ook een balansregelaar zodat je bij eenzijdig gehoorverlies een verschil tussen links en rechts kunt opheffen voor een vol en helder spraak verstaan. Zodra je het systeem uit de lader pakt en opzet wordt deze automatisch ingeschakeld zodat je er verder geen omkijken naar heeft. 

 

- Dynamic Sound HS
- Unieke geluidsprofielen
- LED-indicatie
- Automatisch verbinden tussen zender en ontvanger
- Gebruiksduur van de accu tot max. 9 uur

De Earis kinbeugel is van alle gemakken voorzien: 
- Balansregelaar
- Volumeregelaar
- Automatische aan- en uitschakeling

De Digitale optische aansluiting is natuurlijk aanwezig. Zo kun je het Earis systeem aansluiten zonder de TV-speakers uit te schakelen.

De Earis is ook verkrijgbaar als ringleidingsysteem waarmee gebruikers via hun hoortoestellen kunnen luisteren naar de televisie op het voor hen ingestelde volume.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4048063010822
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Humantechnik
 ● SKU (eigen artikel code): 97933041
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324585

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.