Hipshield


sinds 23-4-2020 4:05:20

prijs: € 42,95
Locatie : Breukelen  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hipshield
De Hipshield reduceert bij het vallen het risico op heupfacturen. De Hipshield is zo ontworpen dat deze de heup beschermt bij een val. De protector vangt de klap op na een val en neemt daarmee de klap weg voor de heup. De technologie is ontworpen om bij motorraces in extreme situaties klappen op te vangen. Deze kussens bestaan uit veel cellen die samen samen een serie minischokbrekers vormen die de schok absorberen en valenergie over een groter oppervlak verspreiden. Dus zeker zeer geschikt om ook ouderen bij vallen te beschermen. De beschermer is in diverse maten zodat er altijd een versie is die perfect op uw heup past. De beschermer wordt gedragen in speciale onderbroeken, hiermee zit de beschermer altijd op de juiste plaats en blijft tijdens bewegen ook op de juiste plaats. Trek de onderbroek aan en schuif de protectors in de beide vakken aan de zijkanten van de onderbroek. Deze protectors zijn zowel geschikt voor dames als ook voor heren. Het enige te doen is de juiste omtrek van uw taille op te meten en de daarbij behorende protector te kiezen.

 ● De verpakking bevat 1 protector broek en 2 losse protectors
 ● De beschermers en het broekje zijn tevens wasbaar en duurzaam zodat u lang de veiligheid van deze protector zult hebben
 ● Voor de juiste wasinstructie zie de verpakking en het label
Wasinstructie
De beschermers dient u met de hand te wassen in warm water met zeep. Daarna 10 minuten laten drogen. De onderbroeken kunt u in de wasmachine wassen (of handwas) op maximaal 60°C.

Tomzorg
Passie voor zorgproducten
 ● Gratis bezorging in Nederland vanaf € 49,95
 ● Achteraf betalen mogelijk
 ● Fysieke winkel in Breukelen
 ● Laagste prijs garantie
Bestel online of bezoek onze winkel.
Tomzorg B.V.
De Corridor 2
3621 ZB  Breukelen
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5050996004471
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Tomzorg
 ● SKU (eigen artikel code): PR2030


Kenmerken: Kopen in BreukelenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21798938 Meld aan Aanbodpagina