Jell-O Pistachio Instant Pudding and Pie Filling (96g)


sinds 14-7-2022 01:13:43

Grote foto jell o pistachio instant pudding and pie filling 96g diversen overige diversen
prijs: € 2,79
Locatie : Zaandam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een zoet & romig pistache dessert.

Instant Pudding and Pie Filling. Een zoet en romig Jell-O dessert met een zachte pistache-smaak. Deze pudding is zeer makkelijk te maken. Je hoeft alleen nog melk toe te voegen.
USfoodz is de grootste online winkel met een uitgebreid assortiment in Amerikaanse producten, Mexicaanse snacks, exclusieve Japanse drankjes, Britse chocolade, de gekste snoep en de pittigste chips smaken! Als marktleider in Nederland, België en Duitsland bieden wij onze klanten het grootste en voordeligste assortiment en uiteraard alleen de beste merken  zoals; Dr Pepper, Mountain Dew, La Croix, Calypso, Lucky Charms, Cheerios, Froot Loops, Cinnamon Toast Crunch, Nerds, M&M's, Reese's, Cadbury, Hershey's, Nestlé, Cheetos, Takis, Oreo, Hidden Valley, Betty Crocker, Peter Pan, Twinkies en nog veel meer.

Onze klant is koning, daarom worden onder andere alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur besteld zijn met de grootste zorg gemaakt en de volgende dag geleverd. De tevredenheid van meer dan 10.000 klanten is terug te zien op eKomi, waar wij een zeer goede beoordeling hebben en als een betrouwbare webwinkel met een goede service naar buiten komen.

Wij zijn altijd op zoek naar leuke en gekke producten. Zodat we onze klanten altijd het beste kunnen bieden. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en Instagram.


Met vriendelijke groeten,

Team USfoodz

www.usfoodz.eu

Kabelweg 30, 1014 BB Amsterdam
E-mail: info@usfoodz.nl 
WhatsApp Chat Service: +31 (0)6 33 44 39 39

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Jell-O
 ● SKU (eigen artikel code): US 111227


Kenmerken: Kopen in ZaandamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29253893 Meld aan Aanbodpagina