kipfilet


sinds 28-4-2022 16:12:54

Grote foto kipfilet diversen overige diversen
prijs: € 13,50
Locatie : Daarlerveen  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Van Twentse bodem en verse slacht, vers diep gekoeld verstuurd, u kunt het zelf invriezen.De kipfilet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Meestal worden de filets van elkaar gescheiden door ze in de lengterichting door te snijden. Het (midden)zeen* en een eventueel aanwezig reepje kraakbeen* worden dan verwijderd. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

Per kilo

Let op, geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg daarom dat deze bacteriën niet via de verpakking, uw handen of het keukengerei in uw eten terecht komen. Maak dit vlees door en door gaar om deze bacteriën uit te schakelen.

Alle kip en orgaanvlees leveren we diepgekoeld (+/_ -5 graden. Dit doen we omdat dit bacteriologisch gevoelige producten zijn. U kunt dit gewoon invriezen.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Aalvink vleesspecialiteiten V.O.F
 ● SKU (eigen artikel code): 0122
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 101083
 ● Gewicht (algemeen): 1,00 gram


Kenmerken: Kopen in DAARLERVEENKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28585861 Meld aan Aanbodpagina