Koolstofpatroon 600 mm


sinds 9-10-2020 16:21:18

  • Grote foto koolstofpatroon 600 mm diversen overige diversen
  • Grote foto koolstofpatroon 600 mm diversen overige diversen
Grote foto koolstofpatroon 600 mm diversen overige diversen Grote foto koolstofpatroon 600 mm diversen overige diversen
prijs: € 27,23
Locatie : Kaatsheuvel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Koolstofpatronen voor het filteren van geuren of schadelijke gassen
Toepassing
Koolstofpatronen kennen vele toepassingen. Het doel is altijd de lucht in-en/of afvoer te ontdoen van hinderlijke geuren of schadelijke gassen. Enkele voorbeelden waar onze koolstoffilterpatronen met succes worden toegepast: vliegvelden, clean rooms, ziekenhuizen, datacenter, grootkeukens, musea, archieven en kantoren. Bij de industrie gaat het vaak om de afvoerlucht te ontdoen van schadelijke gassen. Onze koolpatronen worden hier o.a. toegepast bij: Dow Chemical, Akzo Nobel, Shell, 3M, BASF en vele anderen. Veelal is bij dit soort toepassingen de milieu-Hinderwet van kracht.
Uitvoering
De koolstofpatronen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarbij de lengte en diameter variëren. De actief koolstofpatronen zijn verkrijgbaar in de materialen gegalvaniseerd plaatstaal, RVS304, 316 en in kunststof. Specifieke schadelijke en hinderlijke gassen, die niet met een standaard actief koolstof kunnen worden afgevangen, zijn o.a. H 2S, SO2, chloor, kwikdampen en ammoniakdampen. Horeca King heeft een zeer breed assortiment aan koolfilters en chemische filters om specifieke gassen met een zeer hoog rendement en een hoge efficiency af te vangen. Wij kunnen voor u de juiste selectie maken en klantspecifiek produceren.
Ecologische footprint
Al onze koolstoffilterpatronen kunnen worden hergebruikt. Horeca King wil zich graag onderscheiden door het bieden van een efficiëntere en milieu vriendelijker oplossing. Om dit te realiseren hebben wij een aantal jaren geleden flink geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerde ultrasone wasstraat. Hiermee zijn wij in staat de gebruikte koolstof op een verantwoorde manier af te voeren en de lege behuizingen op een professionele manier te reinigen voor hergebruik. Het hervullen van patronen en het regenereren van actief kool resulteert in een lagere ecologische voetafdruk.
Selectie
De benodigde parameters waarop wij voor u de juiste filterselectie kunnen maken zijn:
- Luchthoeveelheid
- Type gas
- Gasconcentratie
- Bedrijvigheid
- Toegestane maximale weerstand
- Gewenste afmetingen van de filterunit
- Gewenste standtijd
Indien deze parameters inzichtelijk zijn dan selecteren wij voor u het meest geschikte filter.
Montage; De koolstofpatronen zijn eenvoudig te installeren middels een universele driepunts bajonetaansluiting waarbij de vlakke neopreen pakking zorg draagt voor een optimale afdichting. De benodigde filterframes voor het monteren van de filterpatronen zijn uit voorraad leverbaar. Filterframes zijn leverbaar in een gegalvaniseerde of RVS uitvoering. Indien de 600 mm lange filterpatronen worden toegepast dan adviseren wij om G4 of G8 toe te passen. Hierdoor wordt de stevigheid verhoogd en de kans op doorhangen van de patronen geminimaliseerd.

De aanschaf van een geurfilterkast
Het hebben van een goedwerkend ventilatiesysteem is cruciaal voor elk huishouden of gebouw. Ventilatie is namelijk belangrijk omdat je hiermee de ruimte voorziet van schone en frisse lucht terwijl warme en vochtige lucht wordt weggezogen. Er zijn echter ruimtes die om nog een betere ventilatie vragen, namelijk keukens in de horeca.
Geurfilterkast kopen voor je horecakeuken
In horecakeukens is het constant druk en is de lucht over het algemeen niet heel schoon, vochtig en warm. Zo’n situatie vraagt niet alleen om een goed ventilatiesystee
Kenmerken: Kopen in KaatsheuvelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24351116 Meld aan Aanbodpagina