KOOPJE Luchtkussen enveloppen 17x22,5cm voor sieraden, enz


sinds 9-2-2019 4:58:35

prijs: € 10
Locatie : Spaubeek  (Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

KAN GEEN FOTO UPLOADEN SORRY !!! (morgen nog eens proberen)
170 x 225 mm. Luchtkussenenvelop C3 / 13.
Binnenmaat 150 x 215 mm, buitenmaat 170 x 225 mm.
Gewicht van de envelop ca 11 gram.
Met zelfklevende sluiting.
Doos van 50 stuks 12.90
Doos van 100 stuks 10.00
Deze luchtkussen enveloppen, ook wel bubbel enveloppen genoemd, zijn geschikt voor het versturen van kwetsbare goederen. Door de sterke bubbeltjes aan de binnenzijde van de luchtkussen envelop, zijn uw goederen extra beschermd tegen een stootje.
Luchtkussen enveloppen (ook wel genoemd Airkraft enveloppen, bubbeltjes enveloppen, papieren bubbel envelop, noppenfolie enveloppen) zijn zeer sterk, vochtwerend en maken de inhoud schokbestendig. Dus ook prima geschikt om kwetsbare fragiele voorwerpen te verzenden.
Luchtkussen enveloppen zijn zelf licht in gewicht, dus dat bespaart ook nog eens verzendkosten. Luchtkussen enveloppen zijn makkelijk te sluiten door de zelfklevende strip. Door de gladde binnenkant kan je je product makkelijk in de luchtkussenenvelop doen.
Ook niet onbelangrijk: luchtkussenenveloppen zijn goed voor de milieubewuste gebruiker door de mogelijke gescheiden afvalverwerking.
De luchtkussenfolie binnenzak is eenvoudig te scheiden van de envelop, deze kan je er zo uit trekken en apart weggooien. Goed voor het mileu !!!!!!!
De afmeting van de luchtkussen enveloppen die we hier standaard hebben zijn geschikt voor brievenbus verzending.
Kenmerken: Kopen in spaubeek


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21939396 Meld aan Aanbodpagina