LA-240 Ringleidingsysteem


Grote foto la 240 ringleidingsysteem diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 189,95
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit ringleidingsysteem gebruik je in huis om de tv of radio te kunnen luisteren via de T stand van je hoortoestellen. Deze complete set is klaar voor gebruik.


Met de LA-240 ringleiding versterker hoort u het geluid van TV in uw hoortoestellen, in digitale kwaliteit! Heeft u hoortoestellen met een T/MT schakelaar? Profiteer dan van dit geweldige systeem.

Steeds meer tv toestellen zijn uitsluitend voorzien van digitale aansluitingen, waaronder HDMI, coax of optische (TOSlink) aansluitingen, waardoor het aansluiten van een conventionele ringleiding vaak alleen mogelijk was met het gebruik van een convertor. De nieuwe LA-240 ringleidingversterker bied deze aansluit-uitdaging het hoofd door zowel analoge-, als digitale input mogelijkheden, waardoor aansluiting op een moderne platte digitale TV geen enkel probleem meer hoeft te zijn.

Niet alleen de nieuwste techniek is in de LA-240 ringleiding verwerkt, ook is deze voorzien van een handige afstandsbediening waarmee u eenvoudig het volume en de toonhoogte kunt aanpassen en kunt bepalen of u naar de TV of een ander aangesloten audiobron wilt luisteren, zoals uw HiFi systeem of Multi Media PC.

Eigenschappen:


 ● 2 analoge aansluitingen en 1 digitale aansluiting, waarbij u kunt kiezen uit een Coax signaal of Optische aansluiting


U ontvangt de LA240 ringleiding versterker compleet met afstandsbediening, aansluitsnoeren, ringleidingsnoer en bevestigingsclips. Tevens is de LA240 ringleiding versterker voorzien van een aan- en uitschakelaar, toonregeling, volumeregeling, galvanische aansluiting, digitale (optische) aansluiting en een microfoon ingang. De LA240 Ringleidingversterker is geschikt voor ruimtes met een oppervlakte tot 50 m2.

Het bijgeleverde ringleidingsnoer is 37 meter. U kunt indien gewenst het snoer met maximaal 7 meter inkorten of verlengen.U moet deze nog wel in de huiskamer langs de plint aanbrengen. Alle toebehoren zitten in de leveromvang.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 920919
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Humantechnik
 ● SKU (eigen artikel code): 97620480
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324192

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.