MALAYSIAN VIRGIN HAAR BODY WAVE


  • Grote foto malaysian virgin haar body wave diversen overige diversen
  • Grote foto malaysian virgin haar body wave diversen overige diversen
  • Grote foto malaysian virgin haar body wave diversen overige diversen
Grote foto malaysian virgin haar body wave diversen overige diversen Grote foto malaysian virgin haar body wave diversen overige diversen Grote foto malaysian virgin haar body wave diversen overige diversen
Gratis
Locatie Nieuwegein  (Utrecht)

Kenmerken

Onderwerp Product

Beschrijving

Prachtige weave met een mooie golf. Dit is een virgin haar bundel. Virgin hair is haar dat niet behandeld is. Doordat er geen chemische behandelingen aan te pas zijn gekomen kan je nog alle kanten op met Virgin weaves.

Maleisisch haar komt uit Zuidoost-Azië en wordt beschouwd als een van de beste soorten menselijke haaruitbreidingen, en een prioriteit onder veel Amerikaanse celebs. Klanten houden van Maleisisch weefsel vanwege de textuur. Maleisisch weefsel komt meestal met een zijdeachtige en glanzende uitstraling. Maleisisch haar is populair bij de mensen die zachte en glanzende haarverlengingen willen kopen. Het komt in verschillende stijlen om te voldoen aan verschillende eisen, maar de meest populaire zijn recht, lichaamsgolf en de kinky krul. Anders dan ander haar, zullen Maleisische weefsels gewoonlijk niet krullen als ze nat zijn. Na het shampooen kan het haar een lichte golf hebben, maar de textuur blijft recht. Met zijn strakke luxe textuur en net de juiste hoeveelheid glans, is Maleisisch haar bekend om zeer goed te mengen met de meeste haartypen.
Kenmerken: Onderwerp: Product, Kopen in nieuwegeinE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15817624

Meer Overige Diversen

Meer Overige Diversen aangeboden in deze subrubriek.