MD2039 Saturatiemeter Pulse Oximeter


sinds 3-5-2021 03:08:05

  • Grote foto md2039 saturatiemeter pulse oximeter diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto md2039 saturatiemeter pulse oximeter diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto md2039 saturatiemeter pulse oximeter diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto md2039 saturatiemeter pulse oximeter diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 39,95
Locatie : Boxmeer  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Pulse Oximeter
Het regelmatig meten van de hoeveelheid zuurstof in uw bloed kan met behulp van een pulse oximeter. De pulse oximeter MD2039/2022 is voorzien van een uitgebreid scherm en mogelijkheden. De MD2039 meet naast uw zuurstofsaturatie ook live uw hartslag en PI.
De PI staat voor perfusie index en meet hoe krachtig de druk van uw doorbloeding is. De perfusie-index kan variëren van 0,02% tot maximaal 20%. Hoe hoger dit percentage is, hoe beter. Uw PI-waarde moet minimaal 0,04% zijn om een betrouwbare zuurstofmeting te kunnen krijgen.
De pulseoximeter MD2039 is voorzien een duidelijk afleesbaar scherm. Door de heldere kleuren zijn de gemeten waardes goed van elkaar te onderscheiden.

Wat is een gezonde saturatie waarde?
Een gezonde zuurstofsaturatie waarde ligt tussen de 95% en 100% SpO2. Wanneer u een waarde lager dan 90% SpO2 meet, en geen longaandoening heeft, is het verstandig om contact op te nemen met uw huisarts. Met een waarde lager dan 90% SpO2 is er sprake van een lage saturatie, ook wel desaturatie genoemd.

Voor wie is een pulse oximeter geschikt?
Een pulse oximeter kan worden gebruik door personen met hart- of longklachten. Hiermee kunt u de belangrijke waardes thuis controleren.
Een pulse oximeter wordt ook gebruikt door topsporters, wandelaars, ouderen en personen die willen stoppen met roken. Door regelmatig uw zuurstofsaturatie en hartslag te meten, krijgt u inzicht in de werking van uw longen, van uw hart en de zuurstofinname.

Functies MD2039 pulse oximeter
De pulse oximeter MD2039 is voorzien van een uitgebreid menu. Het beeldscherm is draaibaar in 4 posities om de afleesrichting te veranderen.
In het menu heeft u de mogelijkheid om een alarmfunctie in te schakelen. Standaard staan de volgende alarmen al voor u ingesteld:

 ● Saturatie lager dan 90% SpO2
 ● Hartslagfrequentie hoger dan 130
 ● Hartslagfrequentie lager dan 50

Deze waardes kunnen alarmerend voor u zijn, vandaar dat ze standaard zijn geprogrammeerd. De waardes zijn eenvoudig instelbaar naar wens.
De pulse oximeter MD2039 wordt geleverd met een setje AAA batterijen en is zuinig in gebruik. Met een nieuw setje batterijen kunt u tot 20 uren non-stop meten, wat gelijk staat aan 1500 metingen. Wanneer u de pulseoximeter voor een langere tijd niet gebruikt, wordt aangeraden om de batterijen te verwijderen.
Let op, dit pakket kan i.v.m. hygiëne niet worden geretourneerd.
Kenmerken van de Pulse Oximeter MD2039/2022
 ● Hartslag, perfusie-index en saturatie meten
 ● Draaibaar scherm
 ● Duidelijke kleuren
 ● Alarmfunctie
Specificaties:
 ● Fabrieksgarantie: 1 jaar
 ● Voeding: 2x AAA batterijen, inclusief
 ● Batterij levensduur: 20 uren
 ● Display: TFT, multicolor
 ● Meting: Zuurstofsaturatie (SpO2), hartslag (BPM), perfusie-index (PI)
 ● Meetbereik SpO2: 70%-99% SpO2 (Afwijking 2%)
 ● Meetbereik BPM: 30 BPM - 240 BPM (Afwijking 1%)
 ● Meettijd: 5 seconden
 ● Gewicht: 41 gram
 ● Model: MD2039/ MD2022


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 39,95


Kenmerken: Kopen in BoxmeerKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25595041 Meld aan Aanbodpagina