Nachtkastje Lago met uitklapbaar blad


sinds 22-4-2022 03:07:07

Grote foto nachtkastje lago met uitklapbaar blad diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 339
Locatie : Zwolle  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Nachtkastje Lago met uitklapbaar blad Nachtkast Lago, verrijdbaar en voorzien van tafelblad
De nachtkast is een zeer goede aanvulling op het ledikanten assortiment welke aangeboden wordt door Nice2move. Deze nachtkast is niet alleen verrijdbaar maar ook

Nice2move: een familiebedrijf met liefde voor het vak en met jarenlange ervaring, op het gebied van het hele scala aan zorg- en revalidatie hulpmiddelen. Bij ons ervaart u flexibiliteit en ook nog steeds ouderwetse service en vriendelijkheid. Voor ons is het heel vanzelfsprekend u uit te nodigen aan onze grote en gezellige koffietafel voor ’n kopje lekkere koffie en/of thee om aandachtig naar uw wens(en) te luisteren waardoor wij u gericht en deskundig kunnen adviseren om tot een voor u juiste keuze te komen.

In onze moderne zorgwinkel kunnen wij u een zeer ruime keuze aan o.a. rollators, rolstoelen en scootmobielen laten zien en uit laten proberen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen technische afdeling voor alle onderhoud en reparaties. Onze fysieke winkel aan het Diezerplein 26 in Zwolle is goed bereikbaar. U kunt voor onze winkel parkeren. Ook aan de achterzijde aan ’t Streekien  van onze winkel is parkeerruimte beschikbaar.
U kunt bij ons natuurlijk ook online op een veilige en eenvoudige wijze uw aankopen doen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 880004
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 1652


Kenmerken: Kopen in ZwolleKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24595731 Meld aan Aanbodpagina