Noizezz Premium Sleep gehoorbescherming voor slapen


sinds 1-7-2020 4:00:56

Grote foto noizezz premium sleep gehoorbescherming voor slapen diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 9,95
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Speciale gehoorbescherming om lekker te kunnen slapen. Deze dopjes hebben geen filters maar zijn daardoor ook voordeliger.

Noizezz Premium Sleep oordopjes zijn unieke oordopjes om heerlijk rustig te slapen of te rusten. Ook geschikt om geluiden te blokkeren bij studie. Deze slaapdopjes blijven goed in het oor zitten. Doordat er 4 verschillende maten worden meegeleverd is er vast wel een set die bij je past.
Snurkende partner of binnenkort op vakantie? Deze slaapdopjes zijn een echte aanrader, vooral wanneer je een campingfanaat bent. Jouw buurman, die een tentje verderop slaapt, kan een behoorlijke snurker zijn. Of je zult het net zien: jouw hotelkamer grenst aan een drukke snelweg. Het is heerlijk om te kunnen horen, maar soms wil je niet alles meekrijgen. Gelukkig biedt NOIZEZZ Premium Sleep een uitkomst bij snurkgeluiden of overige geluiden die een goede nachtrust lastig maken. Met de oordopjes behoud je een goede nachtrust en kun je energiek en fit de dag weer in.
De NOIZEZZ Premium oordopjes volgen de kromming van je gehoorgang. Dit zorgt dat ze heel fijn zitten. Je ontvangt vier maten oordopjes in de verpakking (s t/m xl), zodat je zelf de juiste maat kunt bepalen.
Toepassingen:

 ● Goede nachtrust
 ● Snurkende partner
 ● Slapen in een hotel of op de camping  

Dempingswaarden:
De dempingswaarden geven aan wat de minimale demping is in de hoge-, midden- en lage frequenties. De slaapdopjes zijn zodanig ontwikkeld dat de omgevingsgeluiden zoveel mogelijk gedempt worden maar het geluid van je wekkeralarm nog wel te horen is.
SNR= 21 dB (gemiddelde dempingswaarde)
H= 20 dB (beschermingswaarde bij hoge frequentie)
M= 21 dB (beschermingswaarde bij midden frequentie)
L= 21 dB (beschermingswaarde bij laag frequentie)
 
Let op!  Met het dragen van slaapdopjes klinkt het geluid alsof het uit een andere kamer komt. Veel mensen die slaapdopjes aanschaffen zouden het liefst helemaal geen omgevingslawaai willen horen. Dit is helaas onmogelijk, want geluiden komen niet alleen niet binnen via je gehoorgangen, maar ook via je gehoorbeentje en hersenpan. Daarbij is het zo dat, hoe meer het oor wordt afgesloten, hoe duidelijker de geluiden uit het eigen lichaam hoorbaar worden. Hartslag en het ruisen van je bloed door de aderen gaan dan erg duidelijk hoorbaar worden en dat vindt niet iedereen prettig. Daarnaast moet je natuurlijk ook de wekker nog kunnen horen of bereikbaar blijven voor alarmsituaties. Hoeveel demping de slaapdopjes geven is dus zorgvuldig uitgekiend. Dit levert in combinatie met de uitstekende pasvorm en het zachte materiaal maximaal comfort op.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8718247340330
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Noizezz
 ● SKU (eigen artikel code): 97932990


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23996526 Meld aan Aanbodpagina