Online Shotjes kopen | Partydrink


Grote foto online shotjes kopen partydrink diversen cadeautjes en bonnen
Locatie Veghel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Staat Nieuw
Aantal meer dan 1000 stuks
Doelgroep Volwassen

Beschrijving

Online shotjes en flesjes bestellen
Partydrink verkoopt kleine betaalbare miniatuur flesjes drank (shotjes) met een persoonlijk etiket aan bedrijven en particulieren.

Of het nu gaat om een drankje als bedankje bij een bruiloft, huwelijk, een jubileum, als welkomstdrankje, als bedankje bij een geboorte, vrijgezellenfeest of bij de opening van uw nieuw bedrijf.

Gepersonaliseerde shotjes
Bij Partydrinks kunt u een eigen etiket voor de shotjes ontwerpen. Hierdoor zijn deze party drinks ook uitermate geschikt als reclame/marketingmiddel of als perfecte giveaway. Wij zorgen ervoor dat uw feest of evenement niet snel vergeten wordt!

Nog geen 18 jaar? Wij verkopen ook alcoholvrije drankjes.

Flexibiliteit en snelle levertijd
Wij bedrukken de etiketten zelf, een snelle levertijd is dus gegarandeerd.

U als klant bepaalt wat voor foto, afbeelding of logo en wat voor tekst wij op de shotjes drukken. Bij ons staat de klant centraal!

Kleine aantallen? Just ask! Café, Partycentrum, Discotheek?

Eigen etiket voor uw shotjes
Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen shooter, flugelshotje, drankje, drankjes of onze andere bedankjes! Wilt u zelf aan de slag? Dan hebben wij voor u kleine lege flesjes die u zelf met (sterke) drank kan vullen en waar u het etiket van het shotje zelf bepaalt.

Origineel geboorte bedankje
Voor de gelukkige ouders van de pas geboren baby hebben wij miniatuurflesjes met gekleurde muisjes. Want zeg nu zelf, niets is mooier dan zo'n bedankje met daarop een foto van de baby, kleinkind, of samen met de gelukkige (groot)ouders. Bij Partydrink wordt het bedrukte etiket voorzien van de informatie die u erop wilt hebben. Ga direct naar de geboortebedankjes.

Party drinks zijn lekkerder dan Flugels, wij hebben meer smaken en de kleine flesjes zijn voorzien van een persoonlijk etiket.

Klik op de afbeelding van de shotjes die je wilt kopen en maak de eerste stap naar een onvergetelijke avond!

Bent u op zoek naar een leuke drank gadget? Wij verkopen een leuke Alcohol tester met Led licht. Redenen genoeg om te kiezen voor de shotjes van Partydrink!


Kenmerken: Staat: Nieuw, Aantal: meer dan 1000 stuks, Doelgroep: Volwassen, Kopen in VeghelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 5285407

Meer Cadeautjes en Bonnen

Meer Cadeautjes en Bonnen aangeboden in deze subrubriek.