Oticon Alta2 Pro RITE


sinds 24-11-2021 03:01:19

  • Grote foto oticon alta2 pro rite diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto oticon alta2 pro rite diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto oticon alta2 pro rite diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto oticon alta2 pro rite diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 1537,50
Locatie : Tilburg  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Alta2 enndash; voor actieve communicatie
Een goede hooroplossing biedt duidelijk spraakverstaan, zorgt ervoor dat u zich aan het einde van de dag niet vermoeid voelt en levert geluid dat voor u natuurlijk klinkt. Alta2 levert dit alles in een hooroplossing die zeer discreet is. Alta2 bevat alle BrainHearingentrade; technologieeneuml;n van Oticon. Deze technologieeneuml;n werken samen om u een uitstekende geluidskwaliteit te geven, in allerlei soorten situaties.
Alles is aangepast op enuacute;w levensstijlAlta2 is meer dan alleen uitstekende geluidskwaliteit. Het is ook het meest aanpasbare hoortoestel dat wij ooit hebben gemaakt. Uw gehoor is net zo persoonlijk als uw DNA en samen met uw audicien kan het geluid aangepast worden aan uw persoonlijke luistervoorkeuren om u een zo aangenaam en natuurlijk mogelijke luisterervaring te geven.
Ga mee met de stroom van snelle gesprekkenAls u volledig wilt deelnemen aan snelle en interactieve gesprekken, betekent dit dat u in staat moet zijn om alles wat er gezegd wordt snel en gemakkelijk te begrijpen. Alta2 is de hooroplossing die krachtig genoeg is om hieraan te voldoen. De uitstekende spraakbeschermingstechnologie zorgt ervoor dat het minder inspanning vergt om snelle gesprekken te volgen. Bovendien zorgt de nieuwe Soft Speech Booster ervoor dat het veel gemakkelijker is om deel te nemen aan rustige priveneacute;gesprekken.
Het genot zit hem in de detailsAlta2 levert een superieure geluidskwaliteit en helpt tevens om de subtielere geluiden, die het alledaagse leven zo plezierig maken, weer duidelijk te krijgen. U kunt de wereld rondom u beter begrijpen en meer genieten van alle speciale momenten in het leven.
Oticon ConnectLine enndash; blijf verbondenSamen met Alta2 maken de ConnectLine-apparaten het eenvoudiger om contact te houden met familieleden op afstand en stellen ze u in staat om van meer soorten entertainment te genieten. Telefoneren, videochatten, naar muziek luisteren of televisiekijken - het is nu allemaal eenvoudiger dan ooit tevoren.
Alta2, Oticons beste toestellen - uw premium luisterervaring
Alta2 is voorzien van alle BrainHearingentrade; technologieeneuml;n van Oticon. Ze zijn ontwikkeld om uw hersenen te ondersteunen en te helpen bij het begrijpen van geluid, met minder inspanning. Dit zorgt ervoor dat u makkelijker kunt verstaan zodat u volledig kunt deelnemen aan gesprekken en van meer situaties in het leven kunt genieten.
Wat maakt Alta2 onze beste hooroplossing ooit?
Speech Guard E - beschermt de helderheid en details van spraak zodat u gemakkelijk kunt verstaan wat er wordt gezegd - zelfs in luidruchtige omgevingen.
Spatial Sound Premium enndash; neem deel aan wat er rondom u gebeurt. Uw Alta2 hoortoestellen werken samen en helpen het natuurlijke vermogen van uw hersenen om de wereld rondom u uiteen te houden. U kunt bepalen waar elk geluid vandaan komt, zodat u kunt beslissen waar u uw aandacht op wilt richten.
Free Focus enndash; zoom in op datgene wat belangrijk is. Er is vaak een specifieke stem of geluid waarop u zich wilt concentreren. Met Free Focus kunt u inzoomen op hetgeen dat belangrijk is, zelf als er afleidende geluiden rondom u zijn. Alta2 heeft vijf directionele standen voor een zo goed mogelijk spraakverstaan.
YouMatic enndash; vorm het geluid dat bij u past. De manier waarop u hoort is net zo uniek als uw DNA, en de manieren waarop de hersenen geluiden interpreteren zijn verschillend voor elke persoon. YouMatic in uw Alta2 kan worden aangepast aan uw persoonlijke luistervoorkeuren om u een zo aangenaam en natuurlijk mogelijke luistererva
Kenmerken: Kopen in TilburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22553979 Meld aan Aanbodpagina