Oticon Como RITE


sinds 24-7-2020 4:04:21

  • Grote foto oticon como rite diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto oticon como rite diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto oticon como rite diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto oticon como rite diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 135,50
Locatie : Tilburg  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Oticon Como
Oticon Como hoortoestellen bieden een uitstekende kwaliteit. Naast deze kwaliteit wordt het natuurlijke karakter van het geluid behouden zodat u de optimale hoorkwaliteit krijgt. Het luisteren wordt makkelijker en realistischer waarmee u kunt genieten van alle speciale momenten in het leven. Como geeft u een technologie waarmee de werking van de twee hoortoestellen wordt gesynchroniseerd zodat er een evenwichtige luisterervaring ontstaat en u de spraak beter kan verstaan.
Wat de Oticon Como u biedt;
- Een ongestoorde luisterervaring
- Gemakkelijk luisteren gedurende de hele dag
- Een uiterst persoonlijke hooroplossing
De Oticon Como kan een brede variatie aan geluidgegevens verwerken. Hierdoor wordt een onverstoorde luisterervaring gegarandeert. Dit zorgt niet alleen voor luistergemak en -comfort, maar dit betekent ook dat er minder onderbrekingen zullen plaatsvinden zoals vervorming of fluiten waardoor de luisterconcentratie verstoort wordt.
Horen is voor iedereen persoonlijk. Dankzij de optie van personalisatie bij de Oticon Como kan uw hoorervaring worden ingesteld naar uw individuele voorkeuren. Het standaard profiel wordt door middel van drie verschillende instellingen aan uw wensen aangepast. De Oticon Como kan -in zijn klasse- een hoger niveau van personalisatie bereiken.
Extra ondersteuning bij de Oticon Como
Naast deze voordelen biedt de Oticon Como ook de optie om de hoorervaring completer te maken. Hiervoor is de Oticon ConnectLine de perfecte oplossing. De Oticon ConnectLine TV is een volledig, geeniuml;ntegreerd systeem welke uw hoortoestellen op de TV aansluit voor de perfecte entertainment ervaring. Naast deze Oticon ConnectLine TV bieden we ook de Otticon Connectline Phone, Oticon ConnectLine Microfoon en de Oticon Connectline Mobiel.
Extra informatie over Oticon Como
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u aanvullende informatie wilt over de Oticon Como, of over andere hoortoestellen. Wij helpen u graag verder met uw wensen en voorkeuren.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Oticon
 ● SKU (eigen artikel code): 6186


Kenmerken: Kopen in TilburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22622727 Meld aan Aanbodpagina