Oticon EduMic


sinds 24-7-2020 4:02:18

Grote foto oticon edumic diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 599
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

EduMic is gemaakt zodat leerkrachten zich kunnen richten op wat belangrijk is: verbinding maken met en lesgeven aan kinderen, binnen en buiten het klaslokaal.

EduMic biedt leerkrachten de flexibiliteit om contact met hun leerlingen te houden en hun aandacht vast te houden tijdens de les. Leerkrachten kunnen EduMic gebruiken voor dagelijkse klassikale activiteiten, zoals aansluiten op een computer, smartboard of tablet via de 3,5 mm audioaansluiting.
EduMic kan ook eenvoudig van de audiobron worden afgekoppeld wanneer de mediacontent is geëindigd waarna de microfoonmodus wordt hervat. De audio-ingang maakt ook eenvoudige integratie met bestaande geluidsveldsystemen mogelijk.
Deze systemen bieden toegang tot meerdere audiobronnen en microfoons tegelijk. Bij verplaatsing naar een ander klaslokaal, kan de leerling of de leerkracht de EduMic eenvoudig afkoppelen en deze meenemen naar het volgende klaslokaal. De integratie en flexibiliteit van EduMic geven leerlingen met gehoorverlies toegang tot audiobronnen en zorgen ervoor dat kinderen verbonden zijn in de hedendaagse moderne klaslokalen.
Robuust ontwerp
EduMic is robuust om bestand te zijn tegen vallen en te voldoen aan de eisen van het dagelijks leven. EduMic gebruikt een enkele oplaadbare li-ionbatterij die ’s nachts kan worden opgeladen zonder risico op overladen. De signaalsterkte is ook grondig getest in een gebruikelijke klasomgeving om een hoogwaardige verbinding te waarborgen. Het 2,4 GHz signaal is sterk en stabiel, zelfs in een typische
omgeving met veel wifisignalen, wanneer de leerkracht via de EduMic spreekt.
EduMic is compatibel met alle 2,4 GHz Oticon hoortoestellen die gebaseerd zijn op het Velox en Velox S platform. Niet zeker of dit werkt met uw hoortoestellen? Neem dan contact op!
 Download Brochure


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Oticon
 ● SKU (eigen artikel code): 105915614


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23595157 Meld aan Aanbodpagina