Oticon Opn 1 BTE 13 PP


sinds 24-9-2021 03:01:35

  • Grote foto oticon opn 1 bte 13 pp diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto oticon opn 1 bte 13 pp diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto oticon opn 1 bte 13 pp diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto oticon opn 1 bte 13 pp diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 1594
Locatie : Tilburg  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Baanbrekend! Het nieuwe hoortoestel van Oticon: Opn
Je kunt gerust zeggen dat Oticon met dit hoortoestel een nieuwe standaard heeft gezet. Dankzij het ultrasnelle Velux platform geniet u van een OPEN geluid. Niet meer focussen op eneacute;eneacute;n spreker maar u hoort de gehele omgeving zonder last te hebben van overheersende bijgeluiden. Dit kan doordat de Opn 100x per seconde de omgeving scant. Daarnaast bevat de Opn een duizelingwekkend aantal frequentiekanelen; wel 64! Uw brein ontvangt dan meer informatie om zo een natuurlijk en compleet geluidsbeeld te creeneuml;ren.
Uit onderzoek is gebleken dat uw vermogen om spraak te begrijpen, zelfs in moeilijke situaties met 30% verbeterd t.o.v. van Oticon hoortoestellen van de vorige generatie. Dat betekent minder inspanning om te luisteren.
Oticon Opn is een made for iPhone hoortoestel. Opn verbindt rechtstreeks met uw iPhone, zodat u de hoortoestellen kunt gebruiken als headset om te bellen of stream muziek rechtstreeks naar uw hoortoestel. Bedien het volume en wissel van programma met slechts een tik van uw vingers met de Oticon ON app.
Ontdek de Opn en de verschillen tussen de diverse uitvoeringen hier
Hoge resolutie en geavanceerde digitale signaalverwerking voor een helder en gebalanceerd geluidsbeeld
Door het Velox platform wordt er een gehele nieuwe signaalverwerkingsstrategie die Oticon BrainHearing technologie vertegenwoordigt die Oticon BrainHearing technologieeneuml;n en gebruiksvoordelen naar een hoger niveau brengen. Ze introduceren nieuwe functionaliteiten en verbeterde prestaties op elk gebied van moderne hoorzorgtechnologie:
Kalibreren enamp; bijstellen
Door nauwkeurige kalibratie van het hoortoestel voor het optimaliseren van de positie op het hoofd en verbeterd vermogen voor het omgaan met de brede dynamiek van luisteromgevingen.
Analyseren enamp; balanceren
Maak kennis met een geheel nieuwe oplossing voor de verbetering van het grootste probleem dat mensen met gehoorverlies ondervinden, namelijk het vermogen om spraak te verstaan in lawaaiige omgevingen.
Versterken enamp; comprimerenHet versterken en comprimeren van geluiden zodat deze hoorbaar en comfortabel worden, waarbij tegelijkertijd de akoestische details worden behouden.
Omgaan met feedback
Het voorkomen van feedback en maximaliseren van de hoeveelheid versterking die mogelijk is
Verbinden enamp; communiceren
Nieuwe draadloze technologieeneuml;n voor een rechtstreekse verbinding met digitale apparaten met verbeterde geluidskwaliteit.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Oticon
 ● SKU (eigen artikel code): 6197


Kenmerken: Kopen in TilburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24257523 Meld aan Aanbodpagina