Oticon Opn S oplaadbaar


Grote foto oticon opn s oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 1550
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Oticon Opn S oplaadbare hoortoestellen helpen u zich te ontdoen van beperkingen en deelnemen aan het gesprek in moeilijke luisteromgevingen. ●  Een 360° geluidservaring
Oticon Opn 1 S wordt geleverd met verbeterde technologie die je hersenen toegang geeft tot de relevante geluiden om je heen.
 ●  De kloof dichten bij normaal horen
onderzoeken tonen aan dat je spraakherkenning op hetzelfde niveau kunt ervaren als mensen met normaal horen in lawaaierige omgevingen met Oticon Opn 1 S.
 ●  Oplaadbare hoortoestellen
een stijlvolle oplaadbare oplossing die je 's nachts oplaadt voor een volledige dag horen
 ●  Geen fluitende geluiden meer
een baanbrekende functie die feedback, de irritante fluitende geluiden, voorkomt voordat ze zich voordoen.


Gelijk aan normaal gehoor

Het nieuwste hoortoestel van Oticon overschrijdt de grenzen van wat eerder mogelijk was met hoortoestellen. Het is bewezen dat Oticon Opn 1 S je nog beter spraakverstaan ​​geeft met minder inspanning in lawaaierige omgevingen dan vorige generatie hoortoestellen. Je kunt nu dus gedijen en actief deelnemen aan moeilijke luistersituaties zoals familiebijeenkomsten, restaurants en werkvergaderingen.

De op meerdere speakers gebaseerde baanbrekende technologie in Oticon Opn S laat je de voordelen ervaren van een hoortoestel dat je wereld opent. Voorheen konden de meeste hoortoestellen omgaan met lawaaierige omgevingen door zich te concentreren op één luidspreker - meestal de luidspreker voor jou. Nu geeft de technologie in Oticon Opn S je toegang tot de relevante geluiden om je heen, inclusief spraak, en geeft je de controle op welke geluiden u zich wilt concentreren.

Het resultaat van deze levensveranderende technologie is dat je spraak nog beter begrijpt, met minder moeite. Hiermee kun je meedoen en gesprekken bijhouden, zelfs in uitdagende luisteromgevingen.

Je hoort het met je hersenen

De BrainHearing™ -technologie van Oticon in Oticon Opn S-hoortoestellen scant de omgeving 100 keer per seconde. Dit geeft je constant toegang tot 360° geluiden ter ondersteuning van de manier waarop je hersenen op natuurlijke wijze geluid begrijpen.

Vermindert je luisterinspanning


 ● Helpt je meer te onthouden van wat er wordt gezegd
 ● Geeft je een beter spraakverstaan.
 ● Verbetert je vermogen om gesprekken met meerdere sprekers te volgen


De kracht van een volledige dag. Elke dag.

De discrete miniRITE R-stijl wordt geleverd met een stijlvolle en betrouwbare oplader en duurzame oplaadbare batterijen.

Het kan niet eenvoudiger zijn om oplaadbare Oticon-hoortoestellen te gebruiken - en vergeet het vervangen van batterijen. Je stopt gewoon je hoortoestellen 's nachts in hun oplader. Ze worden 's ochtends volledig opgeladen voor een volledige dag van horen, inclusief streaming. Het oplaadstation is een extra accessoire dat je kunt aanschaffen en dat nodig is om deze hoortoestellen te laten werken.

Lees meer over de Oticon OPN S
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Oticon
 ● SKU (eigen artikel code): 100037931
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324788

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.