Oticon Sumo DM


sinds 24-9-2020 4:12:53

Grote foto oticon sumo dm diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 135,50
Locatie : Tilburg  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Sumo heeft een werkelijk hoge poweroutput, in tegenstelling tot sommige "super-power" hooroplossingen. Met Sumo kunt u er zeker van zijn dat stemmen niet zacht of vervormd klinken. En de prestatie van Sumo gaat niet achteruit als de batterijen leeg raken. Sumo is het beste van het beste in de ultra-power-categorie.
Veel mensen met een ernstig of zwaar gehoorverlies horen voornamelijk laagfrequente geluiden, dus dat is waar Sumo meer vermogen geeft. De geavanceerde digitale bewerking zorgt er met dat extra vermogen zelfs voor dat stemmen, ook uw eigen stem, nooit vervormd of onaangenaam klinken.
Langduriger constante prestatiesAls super power-gebruiker heeft u voortdurend een hoog uitgangsvermogen nodig, maar wilt u ook dat de batterij een tijdje meegaat. Met Sumo heeft u beide. Anders dan bij andere super power-toestellen waarbij de output snel vermindert, zorgt Sumo voor een laag stroomverbruik. Zo kunt u langer zorgeloos horen.
Eenvoudig in het gebruikZowel de volumeregelaar als de schakelaar zijn makkelijk te bedienen, voelbaar en met duidelijke klikken zodat u zeker weet wat uw toestel doet.
BetrouwbaarSuper power-toestellen moeten betrouwbaar zijn. Sumo is ontwikkeld voor langdurig gebruik. Het is ideaal voor actieve kinderen en is stevig genoeg om zelfs de meest veeleisende dagelijkse uitdagingen te doorstaan.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Oticon
 ● SKU (eigen artikel code): 2852


Kenmerken: Kopen in TilburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23197869 Meld aan Aanbodpagina