papiersnijmachine-stapelsnijder


  • Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige
  • Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige
  • Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige
  • Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige
  • Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige
  • Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige
  • Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige
Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige Grote foto papiersnijmachine stapelsnijder diversen overige
Op aanvraag
Locatie Den bosch  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Papiersnijmachine type Faldo FO 728 HPM (foto 1)
Programmerbare papiersnijmachine met een max. snijbreedte van 72cm en een max. snijhoogte van 8cm. Uniek ontwerp stapelsnijder met een totaal gesloten papiertafel door de constructie van de papieraanleg. Machine wordt gestuurd door een Omron PLC, wat resulteert in een stabielere en meer accurate papiersnijmachine. Programmeerbaar. Eenvoudig te bedienen d.m.v. full color touchscreen, 230V.
prijs inclusief transport-installatie en instructie voor nederland en Belgie 9450 euro.

Papiersnijmachine Faldo 465 (foto2)
Electrisch papiersnijmachine met een maximale snijbreedte van 46cm en een maximale snijhoogte van 5cm. Separate persbalkmotor voor een beter klemmen van het papier. Compleet digitale machine, eenvoudig te bedienen.
Prijs inclusief transport-installatie en instructie voor nederland en belgie 1975 euro.

Papiersnijmachine Faldo 4880 TS (foto3)
Elektromechanische papiersnijmachine met "full swing" technologie voor accurater snijden en "direct drive" technologie voor de persbalk voor een evenwichtiger persdruk links en rechts. Technologie ontworpen door Faldo Print Finishing Equipment. Met een snijbreedte van 48cm en een inleghoogte van 8cm de ideale snijmachine voor de (digitale) drukker
Prijs inclusief transport-installatie en instructie voor nederland en belgie 3750 euro

Papiersnijmachine Faldo FO 568 HP. (foto4)
Faldo programmeerbare hydraulische papiersnijmachine met een maximale snijbreedte van 56cm en een inleghoogte van 8cm. Eenvoudig in te stellen programma met 100 programma's met ieder 21 stappen. De ideale stapelsnijder voor de digitale printer, copyshop of repro. Instelbare druk instelbaar van 200-20.000N, infrarood beveiliging, eject funktie en extra mechanische beveiliging op meshouder.
Prijs inclusief transport-installatie en instructie voor nederland en belgie 5490 euro.

Papiersnijmachine Faldo FO 528 HPM (foto 5)
Programmerbare papiersnijmachine met een max. snijbreedte van 52cm en een max. snijhoogte van 8cm. Uniek ontwerp stapelsnijder met een totaal gesloten papiertafel. Machine wordt gestuurd door een Omron PLC, wat resulteert in een stabielere en meer accurate papiersnijmachine. Programmeerbaar. Eenvoudig te bedienen d.m.v. full color touchscreen, 230V.
Prijs inclusief transport-installatie en instructie voor nederland en belgie 6450 euro.

Papiersnijmachine Faldo FO 678 HPM (foto 6)
Programmerbare papiersnijmachine met een max. snijbreedte van 67cm en een max. snijhoogte van 8cm. Uniek ontwerp stapelsnijder met een totaal gesloten papiertafel. Machine wordt gestuurd door een Omron PLC, wat resulteert in een stabielere en meer accurate papiersnijmachine. Programmeerbaar. Eenvoudig te bedienen d.m.v. full color touchscreen, 230V.
Prijs inclusief transport-installatie en instructie voor nederland en belgie 7995 euro.

Papiersnijmachine Faldo FO-52080 APC (foto 7)
Heavy duty hydraulische papiersnijmachine met een snijlengte van 52cm en een snijhoogte van 8cm. Achteraanleg met dubbele spindel voor grotere stabiliteit en nauwkeurigheid. Swing cut snijbeweging. Zeer zwaar uitgevoerd frame met hoge stijfheid. Unieke constructie resulterend in een stillere machine. Programma gestuurd.
Prijs inclusief transport-installatie en instructie voor nederland en belgie 5750 euro.
Kenmerken: Kopen in Den BoschKlik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19263014

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.