PerfectDry Lux Rechargeable voor Z Power opladers


sinds 22-6-2020 4:10:31

Grote foto perfectdry lux rechargeable voor z power opladers diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 87,95
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Drie in één! Drogen, desinfecteren en opladen! Geschikt voor uw hoortoestellen die gebruik maken van het Z power oplaadsysteem.

Tegenwoordig zijn er veel merken die gebruik maken van het Z power oplaadsysteem. De voordelen spreken voor zich. Er kleeft echter ook een nadeel aan het gebruik van oplaadbare hoortoestellen. Tot voor kort moesten gebruikers een keuze maken; Opladen of drogen en desinfecteren.
Aan die tweestrijd is nu gelukkig een eind gekomen. Met de Perfect Dry Rechargable droogcabine kunt u de hoortoestellen die gebruik maken van het Z Power oplaadsysteem drogen, desinfecteren en opladen! U plaatst aan de hand van de handleiding, of de instructievideo de Z Power oplader eenvoudig in de Perfect Dry.
Vervolgens plaatst u de hoortoestellen in de oplader en sluit het deksel. De Perfect Dry droogt, en desinfecteert de hoortoestellen dan d.m.v. UV licht.
Hoe u het beste kunt zorgen voor uw oplaadbare hoortoestellen: De Perfect Dry Rechargable.
Reinigen, drogen en onderhouden van uw oplaadbare hoortoestellen
Om ervoor te zorgen dat uw hoortoestellen naar behoren blijven werken, moet u ervoor zorgen dat uw hoortoestellen en uw oplader schoon en vrij zijn van vocht en vuil. Voor optimale prestaties adviseren wij het gebruik van ons PerfectDry voor ZPower droogsysteem. Dit apparaat reinigt, droogt en laadt uw hoortoestellen allemaal op één apparaat op. Gebruik geen alcohol of andere chemische stoffen op het apparaat of batterijen. Daarnaast kan dagelijks onderhoud bestaan uit het afvegen van het apparaat en het laadstation met een zachte tissue om vocht te verwijderen of direct van de hoortoestellen en batterijlader. De zachte borstel die bij uw hoortoestellen wordt geleverd, kan ook worden gebruikt om vuil uit de oplaadputten te verwijderen.
Aanbevolen procedures voor warme en vochtige omgevingen
Als u uw hoortoestellen in een warme en vochtige omgeving gebruikt of blootstelt aan aanzienlijke temperatuurschommelingen - zoals wanneer u van het vriespunt naar buiten naar het warme binnenklimaat gaat - raden we aan dat u een speciaal UV-licht-droogstation gebruikt om ze vochtvrij en droog te houden.
LET OP: Z power oplaadsysteem wordt apart verkocht.
NB: Wellicht ten overvloede: DIT SYSTEEM IS NIET GESCHIKT VOOR OPLADERS VAN ENIG ANDER MERK DAN Z-POWER! ALS UW OPLADER ER ANDERS UITZIET DAN ONDERSTAAND FILMPJE DAN HEEFT U HIER NIETS AAN!
 
 


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 921235
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Widex
 ● SKU (eigen artikel code): 97620471


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23324115 Meld aan Aanbodpagina