Phonak Audéo V90 Premium 13


Grote foto phonak aud o v90 premium 13 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 1434,50
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Phonak Audeneacute;o V

Phonak Audeneacute;o V hoortoestellen worden aangedreven door de nieuwe chip technologie van Venture, die tweemaal de rekenkracht heeft ten opzichten van zijn voorganger en dit zelfs bereikt met een lager stroom verbruik. Hiermee wordt tevens een nieuw automatisch programma geeniuml;ntroduceerd wat de vervanging van de SoundFlow wordt: AutoSense OS.


Vier discrete modellen enndash; nieuwe behuizingen versterkt met high-tech composiet materialen voor extra duurzaamheid


Phonak Audeneacute;o V-10 model enndash; onze kleinste RIC heeft nu ook Binaural VoiceStream Technologyentrade; en een drukknop


AutoSense OS enndash; de volgende generatie van technologie automatisering voor een naadloze aanpassing bij overgang van de ene naar de andere geluidssituatie
Programma's, Eigenschappen enamp; VoordelenPhonak Audeneacute;o V is beschikbaar in vier prestatie niveau's (Premium - V90, Advanced - V70, Standard - V50, Essential - V30), en drie power levels (xS, xP and xSPplus). De Tinnitus Balance noise generator is in alle modellen beschikbaar. Bij het Phonak Venture platform ligt AutoSense OS centraal. Unique programma's en eigenschappen gebaseerd op deze technologie zijn nu beschikbaar in 4 prestatie niveaus.


AutoSense OS
Past zich naadloos aan op de geluidssituatie. AutoSense OS analyseert de geluidsomgeving nauwkeuriger dan ooit tevoren, combineert functie elementen uit meerdere programma's in real-time om een naadloze luisterervaring te bieden.

Spraak in veel lawaai
Automatische focus op een enkele stem in een drukke omgeving. Het hoortoestel focust automatisch op de stem die men wil horen, voor moeiteloze interactie in de meest uitdagende luister situaties.

Speech in Wind
Het gesprek moet doorgaan! Zelfs op een dag met veel wind! Speech in Wind detecteert de windruis in beide hoortoestellen. De resultaten worden vergeleken doormiddel van de geavanceerde binaurale samenwerking in real-time. Het hoortoestel met het betere spraaksignaal wordt geeniuml;dentificeerd en dit goede signaal wordt naar het andere hoortoestel gestreamd.Spraak in 360endeg;

Spraakverstaan vanuit elke richting. Selecteert automatisch de richting van spraak en stuurt dit spraaksignaal van het ene oor naar het andere, het verbeterd de verstaanbaarheid zonder dat de spreker aangekeken hoeft te worden.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 761327516541
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 5019
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21950888

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.