Phonak Bolero M90 Marvel


sinds 1-9-2021 03:02:15

Grote foto phonak bolero m90 marvel diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 1499
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

In de Phonak Bolero, bedoeld voor mensen met licht tot ernstig gehoorverlies, gaan een maximale betrouwbaarheid en degelijkheid samen met een helder, rijk geluid en multifunctionaliteit.


Phonak Bolero M90 Marvel is het meest uitgebreide AHO hoortoestel type van Phonak. Beschikt over RogerDirect zodat je geen FM ontvangers meer nodig hebt. Het toestel is hierdoor 42% kleiner geworden.

Tot nu toe moesten hoortoesteldragers een extra ontvanger en/of audioschoen op hun Phonak Bolero hoortoestellen aansluiten of een tussenliggende streamer gebruiken om het signaal van de Roger microfoon te ontvangen. Bij Phonak Bolero Marvel hoortoestellen met de RogerDirect functionaliteit zijn deze accessoires niet meer nodig om het Roger signaal te ontvangen, wat ervoor zorgt dat het apparaat tot 42% kleiner is.

Alle huidige Audéo Marvel-dragers hebben toegang tot de RogerDirect-functie via een firmware-upgrade die gratis verkrijgbaar is via hun audicien. De toevoeging van RogerDirect draagt bij aan de reputatie van Marvel voor het leveren van één van de meest toonaangevende hoorprestaties in de branche.

De Phonak Bolero M90 Marvel is het meest uitgebreide hoortoestel qua techniek en beschikt over directe connectiviteit met iOS en Android apparaten.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): .
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 103560128


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23312396 Meld aan Aanbodpagina