Phonak Marvel 90-R oplaadbaar


Grote foto phonak marvel 90 r oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 1389
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Phonak Marvel 90-R oplaadbaar. Ultiem spraakverstaan en uitermate gebruiksvriendelijk. Voor het gebruik is de Phonak minicharger vereist. Ook in andere kleuren verkrijgbaar.


Phonak Marvel 90-R is een oplaadbaar hoortoestel van Phonak. Met slimme bluetooth technologie koppel je de Phonak Marvel aan zowat alles.

Phonak Audéo Marvel 90-R richt zich op datgene wat je verwacht van een eersteklas hoortoestel: een heldere, rijke luisterervaring. Door dit te combineren met moderne technologie, hebben we een multifunctioneel hoortoestel ontwikkeld dat een 'liefde op het eerste geluid'-ervaring biedt.

Wanneer we het hebben over liefde op het eerste geluid, bedoelen we niet alleen de eerste keer dat je de Phonak Audéo Marvel uitprobeert, maar elke keer dat je de hoortoestellen draagt. Profiteer van betere spraakverstaanbaarheid in rumoer¹ en een lagere luisterinspanning². Bovendien zal je versteld staan van hoe goed je hoortoestellen presteren in het dagelijks leven.
Directe verbinding met smartphones, tv en meer
Phonak Audéo 90-R kan direct verbinding maken met je iOS- of Android-smartphone of je telefoon met Bluetooth®-functionaliteit. Met Phonak TV Connector, een eenvoudige plug-and-playoplossing, kun je genieten van je favoriete tv-programma's en films. Gebruik Marvel-hoortoestellen voor handsfree gesprekken en om naar tv, muziek, e-books, podcasts en nog veel meer te luisteren.

Altijd geluid van topkwaliteit terwijl je streamt3. Het lijkt op het gebruik van draadloze hoofdtelefoons, maar is misschien nog wel beter omdat de Marvel-hoortoestellen onderscheid maken tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen zodat je geluidskwaliteit ervaart.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7613275640142
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 99576474
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324696

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.