Phonak Naida V30-RIC


Grote foto phonak naida v30 ric diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 135,50
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Naida V is kleiner dan ooit en geeft tot wel 6dB meer output. De grootste audiologische vooruitgang zit echter in de nieuwe SoundRecover2 eigenschap. Wederom is met deze nieuwe lijn hoortoestellen de technologische grens verlegt om de ernstig slechthorende meer hoorbaarheid en spraakverstaan te bieden. Samen met het Roger portfolio opent dit de deur naar een geheel nieuw luisterniveau.

Verbeterde hoorprestaties

Hoogfrequente geluiden zijn beter te horen: Soundrecover2 maakt gebruik van een geheel nieuw algoritme dat de toegang tot hoogfrequente geluiden verbetert, terwijl de geluidskwaliteit behoudn blijft.
Meer hoorbaarheid met 6dB meer output: Nieuwe innovaties maken een duidelijk opmerkbaar verschil in hoorbaarheid door aanvullende versterking en output te bieden.

Meer vertrouwen en betrouwbaarheid


60% steviger: De behuizing van de Naida V is steviger dan ooit tevoren

Uitstraling


Kleinere apparaten voor meer mensen: doordat de hoortoestellen krachtiger zijn, kunnen er kleinere toestellen worden aangepast bij meer gebruikers
Enkele features van de Naida VAutoSense OSDit besturingssysteem in de kern van het hoortoestel zorgt dat altijd de beste instellingen worden geselecteerd om automatisch de hoorprestaties te maximaliseren. AutoSense OS beschikt over ruim 200 verschillende instellingen en vangt geluiden nauwkeurig op, analyseert ze en mixt ze gelijktijdig om zo precies mogelijk bij de luisteromgeving te kunnen aansluiten. U kunt weer genieten van naadloze allround hoorprestaties in verschillende luistersituaties.Binaural VoiceStream TechnologyHoe ernstiger het gehoorverlies, hoe moeilijker het is. Daarom biedt Phonak Naida V de meest geavanceerde functies aan die gebaseerd zijn op de unieke Binaural VoiceStream Technology. Het streamt de volledige audiobandbreedte zonder vertraging en bidirectioneel naar beide oren, voor verbeterde geluidskwaliteit en ongeeneuml;venaard spraakverstaan.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 761327538409
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 5912
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23001810

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.