Phonak Roger Inspiro met iLapel


  • Grote foto phonak roger inspiro met ilapel diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto phonak roger inspiro met ilapel diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto phonak roger inspiro met ilapel diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto phonak roger inspiro met ilapel diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 1105,50
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Roger inspiro Deze microfoon voor de leerkracht is het hart van elk Roger-systeem. De inspiro is geschikt voor gebruik in alle educatieve omgevingen, en heeft twee microfoonopties, heldere menu's en instelbare soft keys. Roger biedt de beste spraak-in-ruis prestatie in de branche, met bewezen verbeteringen tot wel 35 % ten opzichte van Dynamic FM-technologie en 54 % ten opzichte van andere FM- en digitale systemen. Niets is makkelijker in het gebruik dan Roger. U hoeft geen frequenties te programmeren en beheren, en toestellen worden met een eneacute;eneacute;nmalige druk op de knop verbonden. Roger is het meest veelzijdige systeem van zijn soort. Het werkt samen met nagenoeg elk hoortoestel en cochleair implantaat. Bovendien is het compatibel met SoundField. De Roger inspiro is de enige microfoon die spraak tegelijkertijd kan versturen naar Roger-ontvangers, FM-ontvangers eneacute;n de SoundField-speaker.
Brochure Roger Inspiro

De Roger Pen dient gebruikt te worden in combinatie met een Roger ontvangertje. Oogvoororen.nl levert ook voor Roger de geeniuml;ntegreerde ontvangers waardoor het hoortoestel nauwelijks groter wordt.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 4347
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21580795

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.

Tilburg, Noord-Brabant
085-4863743

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Siemens Life domes
Siemens Life domes
€ 19,96
Lontwatten
Lontwatten
€ 5,95