Phonak SmartLink+


  • Grote foto phonak smartlink diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto phonak smartlink diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto phonak smartlink diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto phonak smartlink diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 924,50
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Deneacute; oplossing voor beter verstaan in gezelschappen
SmartLink+ is de richtmicrofoon met Dynamic FM techniek voor diegenen die maximaal spraakverstaan willen: als vergaderhulp, in gezelschappen, ter overbrugging van afstanden, thuis en op het werk, in de auto, in een winkelcentrum, tijdens (mobiele) telefoongesprekken of face-to-face, en zelfs wanneer u tv kijkt of naar muziek luistert. Kortom: SmartLink+ is de meest complete oplossing voor goed verstaan in de meest uitdagende situaties, zonder vervelende bijgeluiden.
De FM-systemen zijn breed inzetbaar op de werkvloer. De meest populaire toepassingen zijn vergaderen en (mobiel) telefoneren.
VergaderenDeze vergaderhulp wordt strategisch geplaatst op de tafel en zo wordt iedereen beter hoorbaar. Ook kan het als richtmicrofoon worden ingezet tijdens eneacute;eneacute;n-op-eneacute;eneacute;n werkoverleg in een drukke fabriekshal of tijdens een bedrijfsborrel.
Telefoneren zonder omgevingslawaaiOok voor de vaste en mobiele telefoon kan een prima oplossing geboden worden. Bij een (draadgebonden) vaste telefoon kan de FM-zender via een splitter aangekoppeld worden. Zo wordt het gesprek via FM hoorbaar op beide oren, een enorme verbetering in spraakverstaan. Voor maximaal resultaat kan omgevingsgeluid volledig weggedrukt worden. Voor de gebruikers van de GSM biedt de bluetooth optie uitkomst, ideaal voor (account) managers en directeuren die altijd en overal bereikbaar willen zijn. Handsfree telefoneren in de auto is zeer eenvoudig doordat de hoortoestellen de headset vormen. Maar ook voor telefonisten/receptionisten biedt dit uitkomst door de handsfree oplossing.
Verstaan op afstandEen vorkheftruck chauffeur of medewerker die over grotere afstand geeniuml;nstrueerd moet worden. Met FM is het alsof de spreker naast hem staat.

Bluetooth-verbinding voor handsfree gebruik van de GSM
Geavanceerde Bluetooth-ondersteuning voor afspelen mp3
Een afstandsbediening voor het (Phonak) hoortoestelSPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 4346
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21580764

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.