Phonak Vitus+ BTE-micro2


sinds 24-9-2020 4:13:07

Grote foto phonak vitus bte micro2 diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 135,50
Locatie : Tilburg  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Phonak Vitus biedt u de keuze uit drie, compacte achter-het-oor-modellen die geschikt zijn voor mild tot zeer ernstig gehoorverlies. Dankzij de bedrijfseigen Phonak-technologie levert Vitus de prestaties die u het hardst nodig hebt.
Phonak Vitus+ biedt u de keuze uit een discreet Receiver-In-Canal-hoortoestel, drie in-het-oormodellen en drie achter-het-oor-hoortoestellen met meer functies. Dankzij de intueniuml;tieve bedieningsknoppen is Vitus+ zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een automatische microfoon schakeling voor in uitdagende luistersituaties.
Belangrijkste eigenschappen.
Dankzij de bewezen Phonak-technologie kunt u genieten van goede hoorprestaties. Vitus en Vitus+ beschikken over een aantal belangrijke functies, waarmee u uw gehoor een flinke boost kunt geven. Robuust en betrouwbaar Vitus-hoortoestellen zijn vervaardigd uit een robuust composietmateriaal en bieden alledaagse luistersituaties het hoofd. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen: of u zich nu in de regen, sneeuw, de warmte of een stoffige omgeving begeeft.
Aangepast aan uw persoonlijke behoeften.
Uw audicien kan het hoortoestel perfect aan uw gehoorbehoeften aanpassen.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Phonak
 ● SKU (eigen artikel code): 6546


Kenmerken: Kopen in TilburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22702379 Meld aan Aanbodpagina