ReSound LINX 3D 5 61 Oplaadbaar


sinds 24-8-2020 4:08:15

  • Grote foto resound linx 3d 5 61 oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto resound linx 3d 5 61 oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
  • Grote foto resound linx 3d 5 61 oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
Grote foto resound linx 3d 5 61 oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto resound linx 3d 5 61 oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen Grote foto resound linx 3d 5 61 oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 1229
Locatie : Tilburg  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De ReSound Linx 3D geeft u een andere kijk op hoortoestellen. Met modellen die passen bij u eneacute;n uw leefstijl. Loopt u op het strand, of voert u een telefoongesprek? U bent altijd verbonden met uw dierbaren, dankzij de kristalheldere geluidskwaliteit van de ReSound Linx 3D.
Met de ReSound Linx 3D hoort u meer dan u ooit had durven dromen. Gebruik uw hoortoestel als draadloze hoofdtelefoon en ervaar dat u zeneacute;lf de controle heeft over uw hoorbeleving. U bepaalt wat u wilt horen. Waar u ook bent.Ervaar een hoortoestel dat duurzaam is, comfortabel zit en u haast onzichtbaar achter uw oor draagt.
U geniet grenzeloos, u bent verbonden met uw dierbaren en u hoort meer dan u ooit voor mogelijk hield. Versta meer, ervaar meer en leef!
Hoor meer dan u ooit had durven dromen
Stelt u zich eens voor dat u met uw collega's praat, met op de achtergrond het geluid van blenders, hakmessen en sissende pannen. Met de ReSound Linx 3D is dit mogelijk.Uw hoortoestellen herkennen stemmen als de beste. Ze gebruiken geavanceerde technologie om te zorgen dat u de stemmen kunt verstaan. Uit welke richting ze ook komen en hoe vaak het achtergrondgeluid ook verandert, u verstaat alles.
Altijd verbonden met de wereld om u heen
We willen elkaar verstaan, maar we willen ook naar het nieuws luisteren, onze favoriete series kijken en bellen met vrienden. Met de ReSound Linx 3D is dit zenoacute; eenvoudig om te doen. U kunt praktisch elk geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen.ReSound Linx 3D is een Made for iPhone-hoortoestel. Hij werkt als een draadloze stereo hoofdtelefoon die geluid streamt vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch.Met de draadloze accessoires van ReSound streamt u nenoacute;g meer geluiden. Vanaf uw TV, vanaf de andere kant van een vergaderruimte of bijvoorbeeld vanaf de achterbank van uw auto.
Uw optimale geluidsbeleving heeft u zelf in de hand
ReSound Linx 3D past zich automatisch aan uw omgeving aan. Maar het zou natuurlijk nog beter zijn als u het geluid zeneacute;lf kunt optimaliseren. Altijd en overal. Dit kan met de nieuwe ReSound Smart 3D App.
Service op afstand, waar u ook bent
Presteert uw hoortoestel in het dagelijks gebruik anders dan tijdens uw afspraak in de winkel? Zoekt u een meer gedetailleerde afstelling dan dat de ReSound Smart 3D-app biedt? Of wilt u uw audicien om advies vragen? Gebruik dan de ReSound Assist.
De functie zit al in uw app en brengt u in contact met uw audicien. Gebruik ReSound Assist direct als u in een bepaalde omgeving iets wilt delen met uw audicien of een verbetering wenst. Uw instellingen worden op uw verzoek bijgewerkt. Waar en wanneer u dat wenst.
ReSound Assist draait op een van de meest betrouwbare cloud-platforms. Uw gegevens zijn en blijven dus veilig en priveneacute;.
Diverse kleuren
Bij de RIE en AHO modellen heeft u de keuze uit maar liefst 14 verschillende kleuren:
Verschillende modellen en prestatieniveaus
De ReSound Linx 3D hoortoestellen zijn verkrijbaar in verschillende modellen en prestatieniveaus.
Voor meer informatie kunt u graag vrijblijvend contact met ons opnemen.

SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: ReSound
 ● SKU (eigen artikel code): 6327


Kenmerken: Kopen in TilburgKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21581303 Meld aan Aanbodpagina