ReSound LiNX Quattro 9 oplaadbaar


Grote foto resound linx quattro 9 oplaadbaar diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
€ 1315
Locatie Hoorn  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

ReSound LiNX Quattro hoortoestellen bieden u een briljante ervaring, met meer lagen geluid, die u vertrouwen geven op de momenten die er het meest toe doen.


Geen grenzen aan de briljante geluidservaring

Met toegang tot een breder frequentiebereik en het hoogste dynamische ingangsbereik, zijn er vrijwel geen grenzen aan de briljante geluidservaring met ReSound LiNX Quattro. Je hoort de fijnere details en nuances in de geluiden om je heen, de gesprekken die je aangaat en de muziek waar je naar luistert. Van de vogels die 's morgens fluiten tot de wijnglazen die' s avonds klinken, je zult meer van de fijnere details ervaren die uw dag compleet maken.

Een natuurlijkere geluidservaring

Binaural Directionality III, de meest geavanceerde directionele technologie tot nu toe, biedt een betere balans tussen geluiden aan de voorkant, zijkanten en achterkant, zodat u eenvoudig door uw omgeving kunt navigeren. Spatial Sense, maakt gebruik van gespecialiseerde algoritmen om de hersenen te helpen detecteren waar geluiden vandaan komen, waardoor een natuurlijker gevoel van geluid ontstaat.

Duidelijkere spraak en vollere geluiden creëren een algehele rijkere luisterervaring

Van de drukke straten tot het rustige theater, ReSound LiNX Quattro maakt het gemakkelijker om spraak op te pikken terwijl je toch het volledige scala aan geluiden in de omgeving hoort. ReSound's nieuwe krachtige chipplatform ondersteunt het hoogste dynamische ingangsbereik in de branche - 116 dB - en een uitgebreide frequentiebandbreedte tot 9,5 kHz voor een voller geluidsspectrum. Je zult dus meer hoge tonen en diepere tonen opvangen.

Voorkeur voor muziek luisteren

ReSound LiNX Quattro heeft 95% van de tijd de voorkeur voor het luisteren naar muziek, vergeleken met andere premium hoortoestellen

Kleinste en duurzaamste

ReSound LiNX Quattro is klein, discreet en heeft de batterij met de langste levensduur. Je krijgt stroom die meer dan een volledige dag duurt - zonder dat je met batterijen hoeft te rommelen.

De kracht om overal vertrouwen te hebben

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kun je vertrouwen op onze oplaadbare oplossing. Het duurt slechts drie uur om de batterijen volledig op te laden, waardoor u 30 uur kunt werken. Zelfs als je 50% van de tijd TV of muziek streamt, kun je nog 24 uur genieten van de batterijduur.


 ● 3 uur opladen = 30 uur batterijduur, of 24 uur met 50% streaming-tijd
 ● 1 uur opladen = 16 uur batterijduur
 ● 30 minuten opladen = 8 uur batterijduur


Lees meer over Resound Linx Quattro
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Resound
 ● SKU (eigen artikel code): 100036512
Kenmerken: Kopen in Hoorn

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23324783

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen

Meer Verpleegmiddelen en Hulpmiddelen aangeboden in deze subrubriek.