Resound SureFit2 RIE Receiver luidsprekers


sinds 1-9-2020 4:06:38

Grote foto resound surefit2 rie receiver luidsprekers diversen verpleegmiddelen en hulpmiddelen
prijs: € 32,95
Locatie : Hoorn  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Resound SureFit2 RIE Receiver luidsprekers voor de SureFit toestellen van Resound. Kies de maat, de lengte en de sterkte van de luidspreker.

SureFit2 RIE Receiver luidsprekers voor Resound Hoortoestellen. De luidsprekers van ReSound SureFit2 zijn er in 3 sterktes: LP (LowPower) MP (Medium Power) en HP (HighPower). Zet onder geen beding een andere luidspreker op je toestel dan voorgeschreven door je audicien. Je kunt anders een gehoorbeschadiging oplopen!
De rechterzijde van de SureFit2 luidsprekers zijn gemarkeerd met een cijfer van 0 tot 4 in rood. Dit geeft de lengte aan.
RIE luidsprekers voor de linkerkant hebben blauwe markeringen.
De SureFit2 luidspreker heeft een door de gebruiker vervangbaar cerustop filter dat regelmatig moet worden vervangen als het geluidsniveau of de geluidskwaliteit afneemt. Het heeft ook een koepel of dome die regelmatig moet worden schoongemaakt en vervangen als deze stijf of broos wordt. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw hoortoestel voor informatie over het vervangen van je SureFit2 luidspreker of koepel.
Deze ReSound SureFit luidsprekers worden geleverd als ReSound 'Soort voor Soort' vervangingen. Raadpleeg voor alle vragen met betrekking tot de geschiktheid voor je gehoorapparaten je audicien / kliniek.
Het vervangen van RIE luidsprekers is een beetje een lastig proces dat vingervaardigheid vereist. Zorg er dus voor dat je weet wat je doet voordat je begint.
Lees de instructies van je hoortoestel, vraag je audicien hoe je ze kunt vervangen en bekijk onderstaande video voor de gebruiksaanwijzing.
 
Nuttige opmerking: ReSound SureFit2 RIE luidsprekers zijn er in verschillende vermogensniveaus en -formaten. Zorg ervoor dat u het exacte model kent dat u nodig heeft voordat u uw bestelling plaatst.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Resound
 ● SKU (eigen artikel code): 97933026


Kenmerken: Kopen in HoornKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23324681 Meld aan Aanbodpagina