Rhima WD-7 Green Plus Doorschuifmachine


  • Grote foto rhima wd 7 green plus doorschuifmachine diversen overige diversen
  • Grote foto rhima wd 7 green plus doorschuifmachine diversen overige diversen
Grote foto rhima wd 7 green plus doorschuifmachine diversen overige diversen Grote foto rhima wd 7 green plus doorschuifmachine diversen overige diversen
€ 7905
Locatie Surhuisterveen  (Friesland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

RHIMA WD-7
Bijzondere eigenschappen van de RHIMA WD-7 Green Plus


 ● Extra binnenruimte voor keukenmaterialen (doorvoerhoogte 500 mm, binnenmaat 610mm)
 ● Geschikt voor kratten 600x400mm
 ● Electronische besturing
 ● Dubbelwandig en geïsoleerd
 ● Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch
 ● Eenvoudige bediening en optimale ergonomie
 ● Keuzemogelijkheid standaard waskracht of extra waskracht
 ● Automatische kap met “Autostart” (optioneel)
 ● Energieterugwinnende wasemcondensunit (optioneel)
 ● Leverbaar met externe waterontharder en/of afvoerpomp (optioneel)
 ● Warmteterugwinning via warmtewisselaar op het afvoerwater (optioneel)
 ● Web Tool (optioneel)


Nog nooit is het eenvoudiger en veiliger geweest om af te wassen dan met deze vaatwasmachine. Robuust en eenvoudig gebouwde vaatwassers, gecombineerd met de modernste materialen en toepassingen. Hierdoor ontstaat een bedrijfszekere vaatwasser waar u jarenlang plezier van heeft. Door de vele mogelijkheden en het eenvoudige gebruik is dit een unieke vaatwasser voor de veeleisende gebruiker. Ook aan het (keuken)milieu is bij het ontwerp gedacht: de machines zijn zuinig met water, energie en chemicaliën. Wij kunnen de machine zelfs voor u uitrusten met een condensunit, waardoor een afzuigkap boven uw machine overbodig wordt. Energieterugwinning uit het afvoerwater is tevens mogelijk. Goed voor het milieu en erg goed voor uw portemonnee.

De RHIMA WD-7 GREEN Plus wordt standaard geleverd met handmatige bediening van de kap, maar wilt u een meer gebruiksvriendelijke vaatwasser, kies dan voor een automatische kap met “Autostart” (tegen meerprijs leverbaar). Eenvoudiger kan niet. Schuif de korf in de vaatwasser, de kap sluit automatisch en het afwasprogramma wordt automatisch gestart. De kap opent automatisch wanneer het programma afgelopen is. De vaatstukken zijn fonkelend schoon en beginnen direct te drogen, terwijl de vaatwasmachine klaar is voor de volgende korf.

Naast een snellere verwerking van de vaat zorgt de automatische kap met “Autostart” ook voor minder fysieke belasting van de bediener van de vaatwasmachine. Door het volautomatisch sluiten en openen van de kap en het volautomatisch starten van het programma wordt de belasting van de arm- en schouderspieren minder, waardoor de kans op RSI-klachten sterk vermindert. Het sluiten van de kap gebeurt door het eigen gewicht van de kap en is niet geforceerd, zodat de werking volkomen veilig is.

De unieke kantelconstructie van de kap stuurt de wasem aan de achterzijde uit de kap en niet in het gezicht van de bediener van de machine. Voor de opvang van de dampen zijn twee, speciaal voor deze vaatwasser ontworpen opties leverbaar: een compacte roestvrijstalen dampkap voor aansluiting op een ventilatiekanaal of een dampkap met geïntegreerde wasemcondensunit. Een duidelijke verbetering van de werkomstandigheden in de spoelkeuken.

U kunt de WD-7 GREEN Plus snel en eenvoudig instellen voor het afwassen van “zwaar vervuilde” materialen. Deze mogelijkheid, in combinatie met 3 verschillende programmakeuzes die individueel instelbaar zijn, wast elke vervuiling in iedere keuken probleemloos schoon.

Voor de nieuwe modellen WD-7 GREEN Plus is de RHIMA WEB Tool ontwikkeld. Dit is een informatie- en inspectieprogramma (tegen meerprijs leverbaar). WEB Tool geeft op eenvoudige wijze complete controle over het gehele afwasproces. Daarnaast kunnen de gegevens gebruikt worden door de technici van RHIMA bij het oplossen van eventuele problemen.

Doordat de machines zodanig zijn ontworpen dat voor se
Kenmerken: Kopen in Surhuisterveen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23264649

Meer Overige Diversen

Meer Overige Diversen aangeboden in deze subrubriek.