Rijschool Utrecht


sinds 10-12-2020 20:39:06

prijs: € 41
Locatie : Wijk bij duurstede  (Utrecht)

Kenmerken

Beschrijving

Op zoek naar een rijschool in Utrecht en omgeving? Dan zit je goed bij Rijschool Utrecht!
Met al meer dan twintig jaar ervaring in het vak, is dit een belangrijke autorijschool in de omgeving en bekend om zijn betrouwbaarheid. Bij Rijschool Utrecht kun je er zeker van zijn dat jouw rijlessen een succes worden! De rijinstructeurs van Rijschool Utrecht weten als geen ander hoe ze hun leerlingen op weg kunnen helpen en zorgen ervoor dat jij straks zelfverzekerd in de auto zit. Óók als je last hebt van faalangst.
Ervaringen
Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 kun je wel zeggen dat de rijlessen van Rijschool Utrecht zeer positief beoordeeld worden. Sommigen noemen de vriendelijke rijinstructeurs, anderen de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, en ook het hoge slagingspercentage zegt genoeg over de kwaliteit van Rijschool Utrecht. Je wordt snel geholpen en hoeft niet op lange wachtlijsten staan om te beginnen met dit nieuwe avontuur. Je kunt er zelfs voor kiezen om direct meerdere keren per week te lessen, zodat je het autorijden sneller aanleert en zo klaargestoomd wordt voor het praktijkexamen. Rijschool Utrecht maakt gebruik van een unieke lesmethode die ervoor zorgt dat je op korte termijn goed leert rijden en klaar bent om in de examenauto te stappen. En dit alles ook nog voor een scherpe prijs! Waar wacht je nog op? Begin direct met rijlessen!
Faalangstbegeleiding
Ook biedt Rijschool Utrecht extra begeleiding aan bij de rijlessen voor wie last heeft van faalangst. Voor het eerst autorijden en meedoen aan het verkeer zijn natuurlijk voor iedereen spannende dingen, maar misschien kun jij wel wat extra hulp gebruiken. Met Rijschool Utrecht zit jij straks ook achter het stuur!
Waarom Rijschool Utrecht?
- Nieuwe lesauto’s & leuke rij-instructeurs
- Minder rijlessen dankzij examengerichte lesmethode
- Leer veilig efficiënt en aangenaam rijden
- Betrouwbaar & betaalbaar
Kenmerken: Kopen in Wijk bij Duurstede


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24512702 Meld aan Aanbodpagina